2777
2789
عنوان

تولد سه نفره😐🧡

875 بازدید | 21 پست

تولد س سالگیه دخترمه بچها زیااااد پول تودستمون نیست یعنی خالیه خالیم خب

شوهرم محل کارش یه حیاط بزرگ مثل باغ داره و نیمکت چوبی و میز گرد وسیلها تولد دخترمو اوردم اینجا هیچکس محل کارش نیست چون تعطیله کلیدگرفتیم  فقط منوشوهرمیم  خب

باخانواده شوهر دعوای بدداشتیم خیلی وقته قهریم هیچ جور رابطه ای بینمون نیست همچی تمام شده حتی اسممونم نمیارن

خانواده خودمم یشهر دورن

خلاصه

پولم هیچیییی نداریم یه کیک کوچووولو گرفتم اندازه یه بشقاب برنجی، ژله سه تاجام درست کردم و میوه هم الو سیاه خریدم و شمع و فشفشه و ریسه چراغ دار

حس میکنم خوراکیا کمه اما از یه نظرم میگم شیکه میزساده باکیک و ژله میوه ن؟؟ یه چیز ارزون اگ میتونین پیشنهاد کنید بزارم رومیز خوراکی، ارررزون واقعا هیچی ندارم دیگ چون برا شوهرمم تیشرت نو گرفتم نداشت،  میخوایم عکس فیلم بگیریم 

بنظرتون میزش خوبه؟؟ شب عکسشم میزارم

میوه هارو تو ی سبد چوبی گزاشتم و کیکشم طلایی و سفیده بادکنک سفید طلایی و شمع و ژله موزی بسه ن؟؟؟ میخوام ی فیلم خیلییی قشنگ بگیرم فقط موندم کی از س تامون عکس سه تایی بگیره😐🥲تولدش ساده نیست؟؟ یاقشنگ میشه؟؟ شمع زیادخریدم و داشتم شمع های قلب قلبی بزرگگگ

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

مامانم میگ چیپس پفیلا اینام بگیر اگ دوسداری حس میکنم یکم قدیمی و خز بازیه بچها نظرتون چیه ساده شیک تره؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه انقد سخت نگیر ، مهم صفا و صمیمیتشه

ی عکس با صفا و با امکانات کم خیلی قشنگ‌ تر از عکسای الانه ک پر از زرق و برقه…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

میتونی ی بسته چیپس و پفک و پفیلام بگیری 

نبودم نبود 

چیزایی هم ک گفتی خوبه و قشنگع تصورشون کردم 🤩🤩🤩

💐🌹🥀🌺🌷🌸💮🏵️🌻🌼💐🥀🌹🌺🌷🌸💮🏵️🌻تولدشم مبارککککککککک💖💝💗💓💞💕💓💖🌺🌻🏵️💮🌷🥀🌹💐🌹🌺🌷🌸💮🌻💃💃💃💃💃

منم چند روز دیگه تولد شوهرمه دستم خالیه ، کیکش خودم میپزم رو میز هم فقط کیک و ژله و میوه می‌خوام بزا ...

اره گل هم زیاد دیدم اما خب ندارم گل طبیعی

میتونی ی بسته چیپس و پفک و پفیلام بگیری  نبودم نبود  چیزایی هم ک گفتی خوبه و قشنگع تصورش ...

ممنونم گلم تم تولدش چون رو نیمکت چوبی و میز گرده و پشت سرمون درخت انگور هست خیلی جالب میشه حس میکنم ریسه رنگی رو هم میپیچونم ب ساقه درخت