2777
2789
عنوان

بهش زنگ بزنم؟؟

276 بازدید | 14 پست

من یه کلاس ثبت نام کردم پیش آشنا .قرار شد خودش باهام تماس بگیره برای شروع آموزش.دو هفته گذشته هنوز تماس نگرفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.اگه تماس بگیرم باید چی بگم ؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

چون گفت خودش تماس میگره هماهنگ میکنه گفتم.

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو میخواستم ببینم کلاسا چیشد شروع نشدن

خصوصیه

زنگ بزن بگو‌ سلام خوبین تماس گرفتم ببینم کلاسا تایمش از کی شروع میشه چون دوستمم شاید بخاد بیاد

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
بله بگو بابت کلاس تماس گرفتم

بگم تماس گرفتم بیینم از کی میتونیم شروع کنیم؟

زنگ بزن بگو‌ سلام خوبین تماس گرفتم ببینم کلاسا تایمش از کی شروع میشه چون دوستمم شاید بخاد بیاد

خصوصیه.هزینه خصوصی پرداخت کردم

😐 هرچی

منظورم این که این جمله درست نیست.کلاس مختص منه .شروع نشده که من نرفتم.بهتر نیست بگم کی شروع کنیم؟

خصوصیه.هزینه خصوصی پرداخت کردم

خب باشه بگو از کی شروع میشه میخام دونفری خصوصی باشه بعدم تعرف که نداری زنگ برن شاید یادش رفته

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
خب باشه بگو از کی شروع میشه میخام دونفری خصوصی باشه بعدم تعرف که نداری زنگ برن شاید یادش رفته

خب تعارف مشکل همینه.استرس گرفتم