بچه ها جریان از اینجا شروع شد که من دستیارم دستیار پزشک زیبایی این دکتر من آقاست و یه دوست داره که دوستش دندون پزشکه مجردم هست و اینکه دنبال دختره چون یه بار دیدم که یه دختررو دکتر من براش خاستگاری کرد ولی سن دختره بالا بود
این دندون پزشکه قبل عید منو یه بار حضوری تو مطبمون دیده بعد وسط عملمون دکتر منو کشید اتاقش که بیا یه استراحتی بکن چایی بخور اول عادی حرف میزدن ولی بعدش صحبتاشون آروم شد من زیاد نشنیدم ولی یه جا برگشت دکترم گفت نمیدونم چند سالشه و اونم گفت مگه میشه جز منم کسی تو مطب نبود
خلاصه بعد از گذشت ۳ماه من دندونم شدیدا درد میکرد و به دکترم گفتم میشه برم پیش دوستتون که دندون پزشکه اونم زنگ زد بهش گفت دستیارم میخواد دندونشو درست کنه اونم گفت بیاد بعد دکترم گفت من شماره مطب ندارم اونم گفت شماره خودمو بده بهش بعد مشکلمم دکترم بهش گفته بود که چیه اونم میدونست بعد که من باهاش تماس گرفتم گفت کدوم روز بیام همون لحظه شماره مطب اس ام اس کرد برام شماره منم سیو کرده ۳تا استوریم که گذاشتم اولش با مامانم عکسم بود که سین کرد دومیم عکس کیک بود که مامانم و خواهرزادم بودن رو عکس کیک که اونو سیو نکرد سومین عکسم تنهایی بود عکسم که سین کرد اونو
بعد امروز رفتم پیشش از اول قرار بود عصب کشی کنم یدونه ام دندون اخریم بود که خیلی درد داشت گفتم میشه اونو یه کاری کنی اونم برام پانسمان کرد پانسمانم یه ربع طول کشید ولی دیگه عصب کشی نکرد برام گفت دفعه بعدی بیا
بعد بچه ها منم راهم دور بود خیلی یه ساعت راه بود به خودشم گفتم راهم دوره ولی فقط پانسمان کرد گفت عصب کشی بیا دفعه بعدی انجام بدم
خب با اینکه میدوست راهم دوره چرا اینجوری برخورد کرد همون تو یه جلسه انجام نداد برام؟؟
ولی یه خانم قبل من یک ساعت نیم طول کشید کارش
ولی برای منو یه عصب کشی نکرد
نگین شاید خسته بوده کار داشته بلاخره اون دکتر موظف بوده کار منو انجام بده من خودم وقت عصب کشی داشتم