2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

اینکه خوش به حالتون پزشک هستین ❤️🌱

انشالله همیشه موفق باشین🌼

ببخشید شما مشاورداشتین چه مدرسه ای بودین اگه دوست دارین بگین 

واینکه پشت کنکوری بودین وچه ازمون هایی شرکت کردین؟

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
سلام  اینکه خوش به حالتون پزشک هستین ❤️🌱 انشالله همیشه موفق باشین🌼 ببخشید شما مشاورداشتین ...

عزیزم فعلا خیلی مونده گه پزشک شم ولی بازم مرسی گلم😘سال اول اصلا درس نخوندم رتبمم بد شد سال دوم مشاوره داشتم مدرسمم نمونه بود مشاورم از سیب ترش بود ازمونم دهم یازدهم قلمچی شرکت میکردم غیر حضوری شد دوران کرونا دیگه ثبت نام نکردم خودم میزدم تو خونه ایشالله شما هم هر رشته ای دوست داری قبول شی🥰

عزیزم فعلا خیلی مونده گه پزشک شم ولی بازم مرسی گلم😘سال اول اصلا درس نخوندم رتبمم بد شد سال دوم مشاو ...

وای خداااا چقدر شرایطتتون مثل من بوده منم امسال که سال اولم بوداصلا درس نخوندم 

امامیخوام شروع کنم با مشاوران سیب ترش مشاوربگیرم😍😍

شما ازشون راضی بودین خوب بودن؟

واینکه مشاوراتون اسمشون بی زحمت میگین

واینکه من چندروز دیگه کنکور دارم شرمنده این میگم اما وقتی میشینم سرجلسه امتحانی چیزی استرس میگیرم معدم دردمیاد حالت تهوع میگیرم حتی معدم به صدادرمیاد خجالت میکشم

ازالان واسش استرس گرفتم چیکارکنم خوبه

شاید اصلاانرفتم سرجلسه

میشه کمکم کنین شما سال دوم از کی شروع کردین 

سال اول صفربودین یعنی هیچی نخوندین من الان صفرم هیچی نمیدونم 

واینکه نمیدونم از کی شروع کنم

شرمنده طولانی شد

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
وای خداااا چقدر شرایطتتون مثل من بوده منم امسال که سال اولم بوداصلا درس نخوندم  امامیخوام شروع ...

ببین من فقط دهم و بلد بودم فقط دهم اونم چون تو دهم زیاد درس میخوندم یعنی هر درسی زدم از دهم بود درصدامم خوب نبود فقط ریاضی خوب بود مثلا زیست ۴ درصد زده بودم در این حد یعنی سیب ترشم آره من راضی بودم حقیقتا مشاوره من بد نبود ولی بهتر از اونم تو اون تیم هستن مثلا یه نفر امسال ۱۱ تا پزشکی داده بود نمیدونم اسمش چی بود فک کنم روحانی یا ورمزیار در کل موسسه خوبیه سر جلسه کنکورم حتما حتما برو حتی اگه بلد نیستی استرست برا سال بعد کم میشه کلا دستت میاد چی کار کنی و اینکه برا مشکلات استرسم منم این مشکلو داشتم سعی کن سر امتحان یا جلسه یه چیز شیرین مثل خرما با خودت ببری و صدای معده هم برا استرسه طبیعیه  بعد نکته آخر اینکه اگه از لحاظ مالی مشکل نداری برا ریاضی با آریان حیدری کلاس بگیر سوال دیگه ایم بود هروقت خواستی بپرس 

وای خداااا چقدر شرایطتتون مثل من بوده منم امسال که سال اولم بوداصلا درس نخوندم  امامیخوام شروع ...

و اینارو یادم رفت بگم😂من از وسطای مرداد شروع کردم سال دوم حالا مشاوره بگیری خودش بهت میگه چی کار کنی هر درسیو فقط اشتباه من این بود که با مشاورم خیلی صادق نبودم و بسیار ناپیوسته درس خوندم پیوسته درس خوندن خیلی مهمه 

ببین من فقط دهم و بلد بودم فقط دهم اونم چون تو دهم زیاد درس میخوندم یعنی هر درسی زدم از دهم بود درصد ...

خیلییی خیلییی ممنونم ازت جانم😘😘😘😘

خیلی کمکم کردی❤️🌱

برای سرجلسه فکرکنم فقط میزارن یه بطری اب ببری دیگه خرماشکلات نمیزارن 

من چون صفرم وچیزی نمیدونم میگم هرچی زودترشروع کنم بهتره 

هم برای اینکه چندروزکه ازدرس فاصله گرفتم سخته برام 

واینکه میشه بگین کدوم دانشگاه هستین ورتبتون سال دوم چندشد اگه دوست دارین البته🤍

و اینارو یادم رفت بگم😂من از وسطای مرداد شروع کردم سال دوم حالا مشاوره بگیری خودش بهت میگه چی کار کن ...

بله منم امسال مشاورداشتم باهاش روراست نبودم الان پشیمونم 

واینکه چه ازمونی شرکت کنم خوبه 

خیلییی خیلییی ممنونم ازت جانم😘😘😘😘 خیلی کمکم کردی❤️🌱 برای سرجلسه فکرکنم فقط میزارن یه بطری اب ...

قربونت🥰😘اگه ناراحت نمیشی رتبمو نمیگم ولی نسبت به سال اولم به شدت بهتر شد دانشگاهمم تیپ ۲ یعنی معمولیه برای سر جلسه میذارن خرما و شکلات اینا ببری برا ما که اوکی بود حالا همراه خودت ببر تو اگه نذاشتن ببری داخل همون بیرون در بذار 

بله منم امسال مشاورداشتم باهاش روراست نبودم الان پشیمونم  واینکه چه ازمونی شرکت کنم خوبه

بازم از مشاورت بپرسی بهتره ولی قلمچی  به نظرم از همه بهتره از لحاظ جامعه آماری و سوالا و اینا

قربونت🥰😘اگه ناراحت نمیشی رتبمو نمیگم ولی نسبت به سال اولم به شدت بهتر شد دانشگاهمم تیپ ۲ یعنی معمو ...

ممنونم ازت❤️😍که کامل جوابم دادی ❣️ 

نه گلکم ناراحت نشدم چون شخصیه بخاطرهمین گفتم اگه دوست داری بگو 

بازم از مشاورت بپرسی بهتره ولی قلمچی  به نظرم از همه بهتره از لحاظ جامعه آماری و سوالا و اینا

بله خودمم حس میکنم قلم چی خوبه اما تماس گرفتم گفتن شده ۴خورده ای بدون کتاب 

واقعیتش خجالت میکشم که مامانم سال اولم خیلی برام هزینه کردن

الانم باز بگم ازمون ثبت نامم کنین یه حسی دارم 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز