2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیااادن💔😐😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

پلوپز..مضخرف ترین چیزیه که دارم..آهان آبمیوه گیری هم همینطور..از بعد ازدواج تاالان همینطور آک و دست نخورده موندن جفتشون

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
معمولا چیزای بدرد نخور نمیخرم 😶

خیلی خوبه

من همیشه تصمیم میگیرم که پول الکی برای چیزای الکی ندم ولی خب بعضی موقعا آدم از یه چیز بی ربط خوشش میاد و منم معمولا میخرمش😂

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

پلوپز..مضخرف ترین چیزیه که دارم..آهان آبمیوه گیری هم همینطور..از بعد ازدواج تاالان همینطور آک و دست ...

منم یکی دارم😂و هیچ استفاده ای ازش نکردم

آبمیوه گیری باز بهتر بوده

ولی بنظرم پلوپز برای ایرانیا اصلا خوب نیست😂😐

یه بسته ماژیک خریدم  اصلا استفاده نکردم جنسش بد بود بعد هم زود خراب شد😒

منم یه زمانی مد شده بود همه هایلایتر داشتن کلی میگرفتم و عیدتاعید خشک شده نو همشون رو میریختم دور😂😐

منم یکی دارم😂و هیچ استفاده ای ازش نکردم آبمیوه گیری باز بهتر بوده ولی بنظرم پلوپز برای ایرانیا اص ...

چه می‌دونم والا خواهرم یک آبمیوه گیری سوزوند دوباره رفت خرید به منم تاکید می‌کرد که از واجبات جهیزیه است منم خریدم الآن موندم چیکارش کنم..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
چه می‌دونم والا خواهرم یک آبمیوه گیری سوزوند دوباره رفت خرید به منم تاکید می‌کرد که از واجبات جهیزیه ...

🥲

منم پلوپزم مونده رو دستم کاش بجاش یچیز دیگه خریده بودم نمیدونستم

اگه نوعه و استفاده نداری میتونی بزاریش توی دیوار شاید فروش رفت!

🥲 منم پلوپزم مونده رو دستم کاش بجاش یچیز دیگه خریده بودم نمیدونستم اگه نوعه و استفاده نداری میتون ...

نو که نوئه ولی شوهرم نمی‌ذاره چیزی بفروشم از این کار خیلی بدش میاد