2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بزرگتراش کار خراب نکنن واسطه به کنار  همون بزرگتراش با دخالتاشون زندگیمو خراب کردن البت ...

دخترخوب فقط دورشو ازاین آدم..ایشون بددله شماروروانی می کنه ..به خاطراینکه رابطه داشتی مهریه تعلق می گیره بهتون..عزیزم شما اگرم بشینی باخودت خلوت کنی می فهمی ایشون هیچ نقطه ی مثبتی نداره باتوجه به تعاریف شما ..تصمیم درست بگیر آینده توخراب نکن 

میتونم بپرسم شما هم بددل بوده شوهرتون

اوه از بدلی گذشته بود دیگه .کارش به جایی رسیده بود که به  رابطه من و پسرم هم شک میکرد وقتی میدید من و پسرم با هم حرف میزنیم یا با هم رابطه خوبی داریم مشکوک میشد.حالا پسرم  15سالشه.

اوه از بدلی گذشته بود دیگه .کارش به جایی رسیده بود که به  رابطه من و پسرم هم شک میکرد وقتی میدی ...

بدلی هاش داشتم تحمل میکردم روز به روز مشکلاتمون بیشتز میشد رسیده به هرزگیش هرزگیش در جدیه که با زنای مردم رابطه داره باورت میشه الان دیگه بددلیش هیچ شده

من از مهریع بدم میاد 

خودمم میخام جدا شم ولی چ فایده 

تا کی بمونم  این اقا  سالی یک سکه بدع من

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
الان برم دادگاه فقط منو میفرستن یا اونم میفرستن

جفتتون باید برید 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔

ببین دختر برادر شوهرم با پسر عموش هم عقد کردبعد از 3ماه با هم اختلاف پیدا کردن .تعریف میکرد میگف نمیتونستم  پیشش حرفی بزتم مستقیم میرف میزاش کف دست مامانش. اجازه نداشتم برم تولد دوستم.میگف یه روز باهم رفته بودن بیرون نامزدش برگشته گفته ببین موهای اون دختره چه صافه میگه بهش گفتم بهم پول بده منم برم موهام و کراتینه کنم موهام از اینم صافتر میشه .میگه روز بعدش رفته به همه گفته ازم پول میخواد بره کراتینه کنه

خلاصبعد از 5ماه جدا شدن راحت شد .الان هم داره ادامه تحصیل میده

بدلی هاش داشتم تحمل میکردم روز به روز مشکلاتمون بیشتز میشد رسیده به هرزگیش هرزگیش در جدیه که با زنای ...

ببین عزیزم  حق داری من شوهرم درسته که بددل و شکاک و بد دهن بود ولی فاسد نبود از زن جماعت فراری بود ولی برا بد دلیش هرچی بیشتر با این آدما سازش کنی بدتر فکر میکنن حق با اوناس. من17ساله هر کار بگی کردم  اینم بگم دست بزن هم داشت چند بار نامه پزشک قانونی گرفته بودم و تا پای طلاق هم رفتم ولی باز به خاطر پسرم برگشتم ادم که بچه داشته باشه دیگه نمیتونه تکون بخوره.میشه وزنه پاش.