پسرمو میخواهم برا تابستون باشگاه ثبت نام کنم خودشم میخواهد بره اما شوهرم مخالفه میگه من رفتم و فضای باشگاه منفیه و برای پسر۱۶ ساله مناسب نیست و توش شوخی ها و حرکات بعضی ها مناسب نیست و تو این سن برای رشد هم مضره در صورتی که پسرم میگه اکثر دوستانش میرن و خود پسرمم اصلا اهل گرم گرفتن با بقیه و شوخی کردن با بزرگتر از خودش نیست حالا میخواهم بدونم بنظرتون واقعا فضاش مناسب نیست؟ و باشگاه بزارم بره یا نه؟
بدنسازی واسه سنش خوب نیست ولی یه ورزشی مثل والیبال بسکتبال فکتبال و اینا عالیه و محیطشم بد نیست. هرچی بیشتر تو خونه باشه بعدا که بره تو جامعه بیشتر گول میخوره. بجاش مستقلش کنید اینچوری خیلی بهتره
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
همه باشگاه ها و رشته ها که اینطور نیست باید یه جلسه پدرش بره تو باشگاه بشینه نگاه کنه محیطش را ببینه چندساله با باشگاه ها آشنایی داریم همچین چیزی که میگی ندیدم
درسته عزیزم ولی خودشم میگه میخواهد چند وقت برا تناسب اندامش بره بعد بره والیبال چون الان اضاف ...
واسه سنش خوب نیست صفحهی رشدش بسته میشه. اینو بهش بگید که اگر بره دیگه ازنطر قدی رشدی نمیکنه
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.