2777
2789
عنوان

نامزدم ازم هیچ سوالی نمیپرسه

871 بازدید | 63 پست

واقعا کلافه شدم چرا اصلا گذشتم براش مهم نیست؟ 

من قبلا نامزد داشتم و عاشق هم بودیم اما جدا شدیم و من مجدد ازدواج کردم .

اما ایشون درمورد گذشته یا اینکه چجور باهاش بودم اصلا سوالی نمیپرسه 

منم دنبال بهانم که یه کلمه سوال کنه براش توضیح بدم تا روحم اروم بشه ولی انگار اصلا براش مهم نیس 

میگه الانت مهمه با گفتن گذشته اذیت میشی 

ولی من میدونم حقشه بدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد عاقلی داری قدرش بدون. 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

میخوای زجرش بدی؟

همین ک بدونه نامزد داشتی کافیه،چرا باید راجع ب کم و کیفش سوال بپرسه

این ادم نرماله

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

چون با الان و ایندت ازدواج کرده

نمیخواد تو بخاطر این موضوع احساس خفگی کنی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

وای چرا هر چی خانم بی فکر و بی تدبیره گیر شوهر خوب میفته؟!

چرا حقشه بدونه؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘