2777
2789
عنوان

لکه بینی

457 بازدید | 5 پست

سلام من ماه قبل 6 خرداد بعد از خوردن قرص اورژانسی پریود شدم ولی حجمش کم بود 

از 6 خرداد تا الان پریود نشده بودم ولی علائم شدید داشتم

که گرمیجات زیاد میخوردم، ورزش سنگین میکردم، رحم و تخمدان بادکش میکردم و کیسه اب جوش میزاشتم

از دیشب علائمم داره کم میشه ولی از صبح لکه بینی دارم 

نمیدونم میخوام پریود شم یا احتمال بارداری هست 

تفاوت لکه بینی پریودی با لکه بینی بارداری چیه؟ 

اگر بارداری باشه لکه بینی چن روز طول میکشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل باید یه هفته بگذرد از موعد همیشگی ات  تا بفهمی تو دوره بارداری هم لکه خون خیلی کم ممکنه بعضیا داشته باشند ولی میدونی چیه بارداری به همین راحتی هم نیست مخصوصا اوایل ازدواج من اگ میدونستم اینجوری از همان عقدم رابطه مو شروع میکردم یک سال و سه ماه طول کشید باردار بشم بعدم سقط شد خیلی سخته خیلی نمیدونم چرا همچینه طرف بچه سالم سقط میکنید چون نمیخاد بچه ولی یه نفر ک بچه میخاد بچه اش  براش نمی موند   

حداقل باید یه هفته بگذرد از موعد همیشگی ات  تا بفهمی تو دوره بارداری هم لکه خون خیلی کم ممکنه ب ...

عزیزم انشالله که دامنت سبز شه و یه نی نی خوشکل و سالم بیاد و دنیاتو قشنگ تر کنه 

منم بچه خیلی دوست دارم، همه بچه های اقوام خیلی دوستم دارن و خیلی خوب پیشم میمونن چون باهاشون بازی میکنم و بهشون محبت میکنم

ولی در حال حاضر شرایط بچه داشتن رو ندارم 

نه واممون جور میشه که خونه اجاره کنیم نه هنوز جهیزیه ام تکمیل شده 

ماهی 9 میلیون قسط داریم و واقعا هزینه ای نمیمونه که بخوام زندگیه خوبی برای یه بچه که با خواست خودش نمیاد به این دنیا رو فراهم کنم

دوست دارم به جایی برسم که بتونم هر چی بچه خواست براش فراهم کنم 

بنظرم گناه اینکه یه بچه ی مظلوم رو بیارم به این دنیا ولی اونم این فشار اقتصادی روش باشه از گناه سقط بیشتره

انشالله خدا به هرکی نی نی میخواد نی نی بده 

هر کی هم مثل من شرایط نداره و بچه دوست داره، شرایط براش محیا شه