2777
2789
عنوان

راه ابریشم آلا در تلگرام

3242 بازدید | 25 پست

سلام دوستان گلم خواهرزادم راه ابریشم پرو آلا رو واسه کنکور امسال خریداری کرده بود با توجه به اینکه سال بعدهم قراره کنکور شرکت کنه بهش احیاج داره متاسفانه بر خلاف سالهای گذشته امسال بعد از کنکور از پروفایل افراد تمام پکیج ها حذف میشه خواهرزادم گفت اگه میدونستم اصلا نمیخریدم با توجه به اینکه حجمش زیاده و الانم وقتشو نداره نمیتونه دانلود کنه شما کانالی تو تلگرام میشناسین که بذاره چون امسال خریداری هم کرد مشکل شرعی نداره اگه بخواد از فیلم های کانالها استفاده کنه

وقتی اکانت رو حذف میکنند یعنی فقط برای همون سال راضی هستن که استفاده کنی  

نه عزیز هیچ سالی اینجور نبود سالهای قبل تو پروفایل میموند امسال از بدشانسی گفتن چون سالهای قبل پخش میشده واسه همین امسال حذف میکنند وگرنه موردی نداره

بابتش هزینه پرداخت شده موسسات دیگه  بشکل DVDهست 

اینجا ولی باید دانلود کرد

خیلی از تبلیغاتیم که برای راه ابریشم پرو کرده بودند و وعده وعیدها هم محقق نشد امسال آلا متاسفانه کم کاری کرد و واقعا ازش بعید بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پکیج برای همیشه میمونه حذف نمیشه اینا شایعس

نه عزیز خواهرزادم تیکت هم زد و پرسید متاسفانه گفتن که حذف میشه

آخه این یجورایی حتی اجحاف تو حق دانش آموزم هست

به خواهرزادم گفتن بشین دانلود کن آخه یه فرد کنکوری مگه وقت داره

موسسات دیگه اینجوریه که پکیج ها حذف نمیشن ولی نمیدونم آلا چرا امسال اینجوری شده

نه عزیز خواهرزادم تیکت هم زد و پرسید متاسفانه گفتن که حذف میشه آخه این یجورایی حتی اجحاف تو حق دانش ...

چه مسخره😐

من وقتی خریدم نوشته بود که برای همیشه تو حساب کاربریتون میمونه برای همین میتونید حتی بعد کنکور ازش استفاده کنید

البته من خودم همشو دانلود کردم ولی اگه بخوان حذفش کنن از نظر قانونی جرمه چون پکیجو با اون شرایط که قراره بمونه فروختن

Entp💅

چه مسخره😐 من وقتی خریدم نوشته بود که برای همیشه تو حساب کاربریتون میمونه برای همین میتونید حتی بعد ...

یه کنکوری همینجوری کلی درگیری ذهنی داره اینم شده مازاد بر مشکلات

واقعا مسخرس تازه برخی دوستان میگن اگه همون فیلمایی که خریداری کردین رو از تلگرام بخوای دانلود کنی حرامه

اینکه با این شرایط یه موسسه بفروشه و دانش آموز با این حساب که بتونه همیشه ازش استفاده کنه میخره و بعد موسسه اینجوری میگه حرام نیست؟

یه کنکوری همینجوری کلی درگیری ذهنی داره اینم شده مازاد بر مشکلات واقعا مسخرس تازه برخی دوستان میگن ...

من خودم یچیزایی رو دانلود نکردم اگه بخوان پکیجو ببندن میرم از تلگرام میگیرم چون روز اول با این حرف فروختن که برای همیشه در دسترسه پس الان حروم نیست اگه از جای دیگه بخوایم بگیریم

Entp💅

چه مسخره😐 من وقتی خریدم نوشته بود که برای همیشه تو حساب کاربریتون میمونه برای همین میتونید حتی بعد ...

سلام عزیزم منم راه ابریشم و مهر ۱۴۰۰ خریدم و امسال گفتن حذف میشه منم یه شب تا صبح با نت نامحدود نشستم تمام درسنامه ها حتی عمومی هامم دان کردم 

الان میخوام بخونم یه سوال داشتم شما که ریاضی ابریشم ثابتی و دیدین چرا ثابتی تو پک مبحث فاکتوریل و جایگشت همون شمارش بدون شمردن و درس نداده من جزوه ی فیزیکیشم دارم پیدا نمیکنم اصلا این مبحث و درس نداده کلا؟؟

سلام عزیزم منم راه ابریشم و مهر ۱۴۰۰ خریدم و امسال گفتن حذف میشه منم یه شب تا صبح با نت نامحدود نشست ...

چرا تو پیله ها قسمت ۲۳ تا ۲۵ راجب شمردن و جایگشت و فاکتوریل صحبت کرده

البته اون پیله  ۱۲ قسمتی نه اون پیله ای که ۲۶ تا قسمت داره

Entp💅

چرا تو پیله ها قسمت ۲۳ تا ۲۵ راجب شمردن و جایگشت و فاکتوریل صحبت کرده البته اون پیله  ۱۲ قسمتی ...

یعنی کل مبحث شمارش و تو پیله درس داده دیگه جدا درس نداده تو فرسنگ ها؟؟

راستش من فوق العاده سر ریاضی گیج گیجم و اصلا نمیدونم به چه ترتیبی بخونم ترتیب کتاب مهر و ماه و خیلی سبز و تدریس ثابتی همش فرق داره ترتیبی که مشاوره‌ و بعضی معلمای ریاضی هم میگن همینطور 

نمیدونم کدومش درسته مثلا یکی میگفت باید ترکیب تابع و آخر کار بخونین ولی کتاب خیلی سبز بعد از تعریف تابع و دامنه و برد این و گفته 

یا ثابتی اول تعریف تابع و انواع تابع و گفته بعد رفته سراغ دامنه در صورتی که کتاب های تستی و خود کتاب درسی اول تعریف تابع و روش های نمایش و گفته بعد دامنه و برد 

خیلی گیجم انقدر که اعصابم خورد شد کلا گفتم بیخیال خوندن ریاضی میشم اصن 🥺😭 دیگه دارم روانی میشم نمیفهمم کدوم و اول بخونم خود کتاب درسیم پرت و پلاست الان دو هفته دارم تحقیق میکنم درباره ی ترتیب هیچسم دستگیرم نشده

بقیه ی درسا ترتیبش مشخصه جز ریاضی 

یعنی کل مبحث شمارش و تو پیله درس داده دیگه جدا درس نداده تو فرسنگ ها؟؟ راستش من فوق العاده سر ریاضی ...

وای تو منی یا من توعم😑😑 همه درسا رو راحت جمعشون میکنم فقط ریاضی واقعا اذیتم میکنه

کتاب درسی که مباحثو خیلی تیکه کرده تو سه سال کتابای کمک درسی هم خودم باشون نمیتونم ارتباط بگیرم برای همین تصمیم گرفتم با راه ابریشم برم جلو

من خودم الان دارم از فرسنگ ۱ ثابتی میرم جلو کم کم. هر فرسنگ هم یسری پیش نیاز داره مثلا برای تابع و معادله باید تجزیه و اتحاد بلد باشی که میتونی اونارو قبل شروع فرسنگ از پیله ها نگاه کنی بعدشم که درسنامه هارو نگاه کردی از رو همون جزوه ثابتی تست کار کنی. من خودم الان دو هفتس اینطوری پیش میرم واقعا جواب داده

شمارش و جایگشت هم مباحث مربوط به احتمالن که تو فرسنگ شیش توضیح داده ولی قبلش باید پیله هاشو نگاه کنی

بنظر من توعم بجای اینکه هی وقتتو هدر بدی و خودتو بخوری که از کجا شروع کنم و این حرفا، بشین اگه پایت ضعیفه یخورد پیله های اتحاد و تجزیه رو نگاه کن بعد فرسنگ ۱ رو استارت بزن 

Entp💅

2790
2778
2791
2779
2792