مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
میخوام شرایط ازدواجم اونجوری که میخواستم بشه خانواده همسرم اول قبول کردن تو محضر دبه کردن منم برای حفظ ابرو و عشق به شوهرم قبول کردم الان میخوام حقوقی که قبل ازدواج میخواستمو اجرا کنم
شوهرمم موافقن چون همونجا خودشم ناراحت شد که اینجوری زیرش زدن گفت حلش میکنم الان راضی شده فقط نمیدونم باید چیکار کنم
اخه فقط ی ماشین داره و ی زمینی که نصفش مال مادرشوهرمه اونو نمیتونه بزنه
ببین الان نمیتونه چیزی به نامتون بزنه... ولی اگه تو محضر امضا بده که هر وقت صاحب هر چی شد سه دانگ به نامت بزنه.... خب بعدا که به نامش شد مجبوره به نامت بزنه
مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
میخوام شرایط ازدواجم اونجوری که میخواستم بشه خانواده همسرم اول قبول کردن تو محضر دبه کردن منم برای ح ...
ببین الان دیگه نمیتونی مهریتو نو بیشتر کنید
فقط میتونید برید محضر و از شوهرتون حق طلاق.. حصانت فرزند و اینکه اگه روزی صاحب هر چی شد سه دانگ به نامت بزنه... فقط اینکارو باید بکنی.. تنها راحته...
مادرش خیلی سیاست داره دوست نداره چیزی به اسم شوهرم باشه الان فاکتور یه شمش به اسم شوهرمه که ت ...
بله میتونه
توی گوگل بزن. نوشته امکان افزایش مهریه وجود ندارد اما مقدار اضافه جز مهریه نیست و تعهد و هبه مرد به زن هست. یعنی شوهرت تعهد میده فلان مقدار علاوه بر مهریه بهت بده
الان میشه اون زیمن که نصف مال شوهرمه نصف مال مادرشوهرم زمینو نزنه به اسمم ولی حق اینو داششته باشم اگ ...
اگه به نامش باشه بله.. حتی اگه دست نویس باشه..... ولی اگه به نامش نباشه ن نمیتونید