2777
2789

بچه هاا سسلام من انتخاب رشته دارم و بین میکرو و شیمی کاربردی موندم منتها میخوام ازاد بخونم تهران دولتی قبول میشم شهرای دیگه ولی ارزش شو نداره که بخوام برم ولی درکنارش میخوام برای کنکور هم بخونم حالا کسی از شیمی کاربردی و میکرو سر در میاره؟کدوم بهتره و درامد بهتری داره؟واینکه اینکه برای این رشته ها حتما باید رتبه خاصی اورد؟تهرانم ازادشو داره دیگه درسته؟؟هرینش چقدر میشه؟

من هر کی رو میشناسم اطرافم هر کدومو خوندن بیکار دارن میچرخن

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم میخواد برم آزاد شیراز. خودمون شیراز نیستیم اما حس میکنم هزینه ها خیلی میشه موندم چیکار کنم

اره هزینه هاش خیلی زیاد میشه ولی تحقیق کردم ازاد شیمی ترمی ۴ تومنه حالا از این بگذریم هرینه خورد و خوراکم هست من خودم سه ساله دارم کنکور میدم و پیشرفت خاصی نکردم برای همین نیاز دارم از این فضا دور شم که مامانم گفت بری ازاد تهران بخونی برات بهتره تا بتونی تصمیم بهتری برای زندگیت بگیری

اره هزینه هاش خیلی زیاد میشه ولی تحقیق کردم ازاد شیمی ترمی ۴ تومنه حالا از این بگذریم هرینه خورد و خ ...

اره واقعا هزینه دانشگاه خوابگاه سلف رفت و آمد جزوه کتاب خوراک پوشاک 😑😑😑

اره واقعا هزینه دانشگاه خوابگاه سلف رفت و آمد جزوه کتاب خوراک پوشاک 😑😑😑

تقریبا بدون دانشگاه ۱۵ میشه😑😂ولی خب بخایی رعایت کنی و چیز زیادی نخوری با ۵ تومنم حل میشه بنظرم اخه من کار دانشجویی هم نمی شناسم 

اگه منظورت از میکرو میکروبیولوژی هست ک کار داره.من چند نفر اطرافیانم دیدم جای علوم آزمایشگاه تو آزما ...

اره منظورم میکروبیولوژی بود،از درامدش خبر دارین؟؟ و یا رتبه لازم؟ ازاد