2777
2789
عنوان

جالبه و عجیب

358 بازدید | 27 پست

هر فالی میزنم

هر ساعت جفتی که میبینمو معنی میکنم یا هر سر کتابی و هرچیزی

توش این کلمه میاد که من توی پیشگویی استعداد دارم و در آینده توش خیلی موفق خواهم شد😐

عجیبه چون همچین حسی ندارم

ولی جالبه چون بچگیم همه جنسیت بچشونو قبل سه ماهگی از من میپرسیدن و منم جواب میدادم و درست بوده همیشه

حتی خواهرام قبل ازدواجشون ازم پرسیده بودن و الان دقیقا همون بچه هایی که بهشون گفته بودمو دارن

ولی جدیدا اصلا همچین کاری نمیکنم چون اعتماد بنفسشو ندارم؟ یا اعتقادشو؟ نمیدونم

ولی هنوز به عنوان طلا یاب ازم استفاده میکنن😂

مثلا خالم دستبندش گم شده بود و چند هفته دنبالش میگشت، من رفتم خونشون جلو پام یچیزی برق زد و من سرمو خم کردم ببینم چیه تا یه دستبند طلاست

یبارم خونه رفیق مامانم بودیم شربت آورد برامون خوردم یهو دیدم تا تو لیوانم چهارتا انگشتر طلاست🗿

نمیدونم یکم باورش سخته برام ولی امیدوارم واقعا همینطور باشه و من فرا انسانی چیزی باشم😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی بفهمی‌من چرا چندروزه هی بدبیاری میارم؟

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا دیگه باید طرف نابینا باشه تا نبینه که اونم باز از رو صدا متوجه میشه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
شاید مدل جدید خواستگاری کردنه😂😂شربتو میخوری بعد سوپرااااااااایز عروس من میشی 🥳🥳🥳😇😇😇😇

ایول این خیلی خوب بود 😂😂😂😂

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏