2777
2789
عنوان

من واقعا خنگم؟؟

269 بازدید | 11 پست

درس میخونم واسه امتحان سر جلسه همه رو عالی جواب میدم در حد ۲۰ میام چک میکنم درسته ولی نمرات میاد میبینم خیلی کمه نمرم مشکلم کجاست واقعا نا امید شدم میگم شاید خنگم

مشکل از تو نیست مشکل از اموزش پرورش و درسای مزخرفشه ما همه همینطوریم

حتی یک درصد خودتو واسه نمره ناراحت نکن یا به خودت نگو خنگ

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

چند میشی یعنی؟ چقدر پایین تر از سطح توقعت؟

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ۱۲ مثلا

شاید استرس میگیری یا برنامه ی خواب و تغدیت درست نیس شایدم اونجور ک فکر میکنی خوب نخوندی یا دقتت پایینه

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

من درسایی که حالم ازش به هم میخوره اینطوره😑

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡