2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین

209 بازدید | 20 پست

بچه ها یه چند مدته با شوهرم درگیر اختلافات هستیم همش تحملش کردم اما امشب یه حرفایی زد که مجبور شدم خانوادمو در جریان بزارم 

اومدن خونمون با ننش

هر چی ناراست بود رو گفتن و پدرم حق رو داد ب اونا و یجورایی من خراب شدم

بعد رفتنشون همه کاراشو حرفاشو رفتاراشو توضیح دادم به بابام

خیلی پشیمون شد میخاست زنگ بزنه فهششون بده نزاشتم الان چیکار کنم راهنمایی کنید.تا الان اصلا نمیخاستم خانواده بفهمه اما همش تهدید و توهین میکرد بهم

واااا  خب چرا همون موقع حرف نزدی که پدرت بهشون حق نده؟؟؟؟؟ خیلی اشتباه کردی الان دیگه هار میش ...

اجازه نمیدادن بهم همش پدرمو قانع میکردن

پدرمم بخاطر اونا احترام نگه میداشت اخه اولین باره که ب پدرم اختلافمو گفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجازه نمیدادن بهم همش پدرمو قانع میکردن پدرمم بخاطر اونا احترام نگه میداشت اخه اولین باره که ب پدرم ...

فردا پدرت زنگ بزنه و بگه دوباره بیان برای صحبت 

بعد بگه من جریان رو از زبان دخترم شنیدم و ...

فردا پدرت زنگ بزنه و بگه دوباره بیان برای صحبت  بعد بگه من جریان رو از زبان دخترم شنیدم و ...

فردا قراره برام عیدی قربان بیارم.پدرمم گف اصلا جوابشونو دیگه نده گف من با احترام حرف زدم ببین اگ اینبارم اونطوری شد بهم بگو 

بازم میترسم پدرمو قانع کنن اخه پدرم خیلی زود باور ساکته

چرا بعد رفتن توضیح دادی همونجا جلوی خودشون میگفتی که خودت آدم بده نشی به نظرم میذاشتی بابات زنگ بزنه حالا فحش که نه ولی باهاشون جدی برخورد کنه تا اونا هم حساب کار دستشون بیاد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

کش نده قضیه رو 

حالا که جمع شده ادامه نده

اگه دوباره تکرار شد با پدرت جدی و قاطع بگو برخورد کنه باهاشون

و اگه واقعا همسرتون دوست داری همه مل های پشت سرتو خراب نکن اگه قصدت ادامه دادنه خیلی بی حرمت نکن که روش وا بشه به روی پدرت

چرا بعد رفتن توضیح دادی همونجا جلوی خودشون میگفتی که خودت آدم بده نشی به نظرم میذاشتی بابات زنگ بزنه ...

میدونی پدرو مادرمم زیاد جوون نیستن میخان بد نشه میخان برم دنبال زندگیم اما یجوری پدرمو قانع کردن با دروغاشون با قسم هاشون که نگو

مادرم گف کار ب جای بد نکشه زشته

کار به جاهای بد نکشه ولی اونم باید حساب کار دستش بیاد بترسه بعدا تکرار نکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کش نده قضیه رو  حالا که جمع شده ادامه نده اگه دوباره تکرار شد با پدرت جدی و قاطع بگو برخورد ک ...

اخه عزیزم میدونی پدرم تموم حقو داد به اون 

جوری ک همونجا کم مونده بود پررو بشه