2777
2789
عنوان

چیکار کنممممم🥹🥹🥹

161 بازدید | 7 پست

پایین موهام موخوره داشت ... قرار شد مامانم فقط نزدیک ۱۰ سانت کوتاه کنه دیدم نزدیک یه وجب کوتاه کرد🥲🥲🥲موهام از روی گودی کمرم رسید به زیر سینه هام خیلی حس بدی دارم🥲چیکار کنم زود رشد کنه لطفا راهکار بدینننننن🥹🥹

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

شنیدم جوشونده رزماری تأثیر داره استفاده نکردم 

منو چی میگی موهام تا رونم بود با ماشین پسرونه زدم الان باز دوباره دارم بلند می‌کنم😂🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو مگه چیه باز بلند میشه جای من باشی چی بلند بلند میشه میرم‌مردونه میزنم الانم بلند شده میخوام بر ...

مشکل اینه به من اصلا موی کوتاه نمیاد😂

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
قرص هیرتامین بخور 

هیرتامین؟

هیرویت شنیدم هیرتامین نه

سرچ کن عزیزم گوگل خیلی خوبه البته اصلش و اگه پیدا کنی 

مرسی عزیزم♥️