2777
2789
عنوان

امروز ی زنه

350 بازدید | 18 پست

داشتم از سرکار میومدم رفتم  اب میوه فروشی ابمیوه بگیرم برا  خودم گرمم بود بعد ی مرده امد گف خوشگل خانمو نگا دادو بیداد کردم گفتم عوضی مریض برات متاسفم گمشو  مزاحمت ایجاد نکن بعد مث اینکه زنش تو ماشین بوده یهو امد گفتم شوهرتو جمع کن خانم بعداینجوری کرد واقعا واسه دخترایی  مث تو متاسفم  تو حتما یچیزی ب شوهرم گفتی من بهش اعتماد دارم

منم گفتم منم واسه تو متاسفم ک کور  کورانه با  ی عوضی  زندگی میکنی چرت و پرت نگو جلوم وایسادع بود گفتم گمشو برو کنار رد شم😂اعصابم خورد میشه از اینجور زنا🙄😑😑

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جور آدم ها می‌دونم شوهرشون چه مدلیه اما باز مقصر و بقیه خانم ها میبینن.....در کل معتقدن مرد ها آ ...

عارع والا 

بعد زنیکه هار فک کرده من وای میستم هر چی میخواد بهم بگه😑

اه اه مرده چقدر کثیفههههههه از اینطورمردا میتنفرم اینطور مردا رو باید از ک.و.ن دار زد😏

عارع موندم بعضی زنا دیدم تاپیک میزنن یکی مزاحمم شد ب شوهرم نگفتم با یارو  دعوا نکنه خودمم ترسیدم جوابشو ندادم خب خانم شما خودت باعث این میشی مرد بیشتر ب اینکاراش ادامه بده  درکشون نمیکنم بخدا

جالبه بازم طرف شوهرشون میگیرن😂

عارع بخدا بعضی خانما رو دیدم مردع تیکه میندازه میگن می‌ترسیم چیزی بگیم ب شوهرمم نگفتم دعوا نکنه با یارو😒😑

خیلی سختمه تو همچین مواقعی

چرا

تمرین کن

یادمه بابام همیشه بم میگف از حقت دفاع کن وقتی تو مدرسه دعوا میکردم  مامانم میگف چرا بابام میگف باید از حقش دفاع کنه تازه بم یاد میداد چجوری بزنم😂😂🤣

چرا تمرین کن یادمه بابام همیشه بم میگف از حقت دفاع کن وقتی تو مدرسه دعوا میکردم  مامانم می ...

اتفاقا خودمم الان به دخترم همینو میگم همش که از حقت دفاع کن 

ولی خودم اینجور مواقع مغزم قفل می‌کنه و نمی‌دونم باید چی جواب بدم 

البته در مقابل شوهرم یا اقوام و ... قشنگ از حقم دفاع میکنم چون تمرین کردم و یاد گرفتم ولی تو همچین موقعیتایی مغزم قفل میکنه