2777
2789
عنوان

خانمای عاقل و فهمیده بیاید

139 بازدید | 3 پست

خانوما شوهرم چند ماهه با من خانوادم  قهره 

اختلافمونم حل نشده

این مدت این شوهر من خب زیادی لج لجی کرده و حرفای بدی زده .مخصوصا به خودم ، و اینکع حتی بهم گف عروسی خواهرمم حق ندارین بیاین 

ولی پدر مادرش خوبن ، نمیدونن پسرشون چ حرفا میزنه

حالا اگه فردا گوشت قربونی اوردن برامون قبول کنم؟

با وجود اینکع رهام کرده و این حرفا زده 

نذری بگیرم

خودم گفتم نمیگیرمش و یچی میگم در جوابش 

نمیدونم چی بگم 

کمکککک

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

قهر کرده.حرف بد زده.ثدرصد از رفتاراش و ....خانوادشم در جریانند .بعد شما تو فکر این هستی گوشت اوردن بری بگیری یا خیر؟

یا نگیرید.یا اینکه اصلا خودت دم در نشون نده بده ی بچه مچه ای کسب بره بگیره.یا اگر خواهر برادر کوچکتر و مجرد تو خونه دارید بره دم در بگیره.خودتون یا پدر و مادرتون ب هیچ عنوان دم در نرید

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
قهر کرده.حرف بد زده.ثدرصد از رفتاراش و ....خانوادشم در جریانند .بعد شما تو فکر این هستی گوشت اوردن ب ...

خو میدونم میارن

ولی نمیدونم بپذیرم یا نه😐

متاسفانع خودم فردا خونه ام 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو میدونم میارن  ولی نمیدونم بپذیرم یا نه😐 متاسفانع خودم فردا خونه ام

نه نپذیر اصلا اگر خودت تنها خونه ای .در رو باز نکن.بزار فکر کنند کسی خونه نیست.زندگیت رو هواست گوشتوقربوتی میخوای چکار .محل نزار

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
2790
2778
2791
2779
2792