2777
2789
عنوان

کنکور

175 بازدید | 15 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

بچه ها من کنکوری ام بعد یه چیزایی بلدم یعنی صفر نیستم به نظرتون این چند روز آخر فقط تست های کنکور های سال قبل بزنم دوره کنم میتونم در حد ۳۰ درصد یا کمتر بزنم ؟

هدفم رشته های پیرا مثل مامایی آزاد هست 

حالا انجام بده تو یا میشع یا از انجام ندادنش که بهتره

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقط کاری که میدونی رو بکن که بعد پشیمون نشی از کجا میدونی که نشه  فقط شروع کن  اینج ...

وای خدا کنه بشه بخدا خوندما ولی هیچکس دوربرم نیست راهنماییم کنه اینکارو بکنم چیکار نکنم این روزای آخر 

جدی؟ عیبی ندارد فقط قبول بشم دیونه شدم بخدا انقدر بهم میگن چی میخونی همونم از سرم زیاده😂

دوست من لیسانس مامایی گرفت بازار کار نداشت دوباره کنکور داد پزشکی اورد

حسابداری بازار کارش بهتر از ماماییه راحت ترم هست

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
دوست من لیسانس مامایی گرفت بازار کار نداشت دوباره کنکور داد پزشکی اورد حسابداری بازار کارش بهتر از ...

اخی الهی چی بگم والا خانواده ام فقط به پیرا اونم آزاد باشه نزدیک شهر خودمون راضی میشن

وای خدا کنه بشه بخدا خوندما ولی هیچکس دوربرم نیست راهنماییم کنه اینکارو بکنم چیکار نکنم این روزای آخ ...

ببین دستای کنکور سال های قبل رو بزن 

همایش ماز رایگان بود کلاساش خوبم بود برو چندتا از کلاس های اونو نگاه کن وقتت کمه فقط شروع کن 

و به خودت بگو میشه 

ببین دستای کنکور سال های قبل رو بزن  همایش ماز رایگان بود کلاساش خوبم بود برو چندتا از کلاس ها ...

اره شرکت کردم مازو

ببین زمین حدود ۵۰ 

شیمی ۲۰ درصد 

ریاضی ۱۰ درصد

زیست ۳۰ 

فیزیک ۴۰ 

میزنم تو آزمونا فقط قبول شم خسته شدم دیگه بخدا 

شما خودتون کنکوری هستین؟

اره پشت کنکوریم  اگر اینقدرا میزنی که عالیه  موفق میشی

تو هم موفق باشی 

ولی کنکور ۹۹ زدم درصد جالبی نیومد واسه همین گفتم ببینم امکانش هست اونا رو تحلیل کنم یه درصدی بزنم فقط این پیرا قبول شم 

تو هم موفق باشی  ولی کنکور ۹۹ زدم درصد جالبی نیومد واسه همین گفتم ببینم امکانش هست اونا رو تحل ...

به خاطر اینکه کنکورا با هم فرق می‌کنه 

۹۹واقعا سخت بوده باید با درصدای قابل قبول اون کنکور خودتو مقایسه کنی 

به خاطر اینکه کنکورا با هم فرق می‌کنه  ۹۹واقعا سخت بوده باید با درصدای قابل قبول اون کنکور خود ...

من از امشب شروع میکنم تست سال های گذشته رو میزنم از سال ۹۸ اگه قبول شدم زیر همین تایپک تگت میکنم امیدوارم یه نتیجه خفن بگیری 

هدفت چیه؟

من از امشب شروع میکنم تست سال های گذشته رو میزنم از سال ۹۸ اگه قبول شدم زیر همین تایپک تگت میکنم امی ...

هدف خاصی ندارم به خاطر پدر و مادرم موندم ، دعا کن نتیجه خوبی بگیرم شرمندشون نشم 

خیلی امیدوارم بهت ایشالا که میتونی 

منتظرت هستم