2777
2789
عنوان

دارم ميتركم

143 بازدید | 16 پست

خيلي خجالتي هستم 

نميتوني نصور كني چقدر

حقمو ميخورن نميتونم دفاع كنم 

اهميت نميدن بهم 

منم منزوي تر شدم

شما تا حالا حقتونو خورده يكي كه روتون نشده هيچي بگيد؟

نميتونم خودمو ببخشم اما بيعرضم

یه زمانی آره ‌‌حقمو زیاد خوردن 

دیگه گرگ شدم .

حقمو بخورن  پدرشونو درمیارم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطووووور؟ من اكه بخوام حرف بزنم دعوا ميكنم پرخاشگري

همون دعوا کردن هم خیلی خوبه .

یه فامیل دارم  بفهمه کسی سو استفاده میکنه یا کسی داره حقشو بالا میکشه . عین خروس جنگی میپره رو سرش .پدرشو درمیاره .با داد و فریاد و.....

حتی یه فامیل دارم معلم بود . کارشو دادن روستای بسیار دور .  خودش هیچی نگفت ‌ این رفت آموزش پرورش پرید تو سر اونا . پدرشونو درآورد   بلافاصله اون فامیلمون  دادنش شهر معلم بشه  . 

الان داد و بیداد و فریاد نکشی که کارت رو راه نمیندازن .

خودمم اونطوریم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همون دعوا کردن هم خیلی خوبه . یه فامیل دارم  بفهمه کسی سو استفاده میکنه یا کسی داره حقشو بالا ...

همكارم كه هميشه اروم و مهربوون بود كارتمو دادم بهش خريد كنه رفته دوبرابر مبلغي كه بهم گفته خريد كرده.

ولي نميدونه من ميدونم

ازش پرسيدم بهم دروغ گفت ، نصف مبلغ خريدو گفت

منم بروش نيووردم 

چون ازم بزرگترم هست

ولي حالم بهم خورد ازش 

فاميل دورم هست

همون دعوا کردن هم خیلی خوبه . یه فامیل دارم  بفهمه کسی سو استفاده میکنه یا کسی داره حقشو بالا ...

منم خودم كمرو هستم 

بهم گفت ماه بعد كارتمو بهت ميدم 

چطور تلافي كنم ؟

منم خودم كمرو هستم  بهم گفت ماه بعد كارتمو بهت ميدم  چطور تلافي كنم ؟

میرم کارتمو میگیرم . میگم اون پولی که خرج کردی مال دوستم بود ریخته بود حسابم . گفتم یکیمش رو تو خرج کن . زودی پسش بدم . کارتمم میگرفتم ازش . میگفتم بده  که  دوستم بیاد پدرمو درمیاره

میرم کارتمو میگیرم . میگم اون پولی که خرج کردی مال دوستم بود ریخته بود حسابم . گفتم یکیمش رو تو خرج ...

پول نبود كارت تخفيفم بود تا سقف سه ميليون تخفيف ٢٠٪؜داره

قرار بود ٥٠٠خريد كنه ١خريد كرده بود

بعد بهك ميگه ٥٠٠خريد كردم

میرم کارتمو میگیرم . میگم اون پولی که خرج کردی مال دوستم بود ریخته بود حسابم . گفتم یکیمش رو تو خرج ...

چطور تلافي كنممم؟

هركار كردم نتونستم بهش بگم فهميدم يك ميليون خريد كردي

خيليسختم بود

چطور تلافي كنممم؟ هركار كردم نتونستم بهش بگم فهميدم يك ميليون خريد كردي خيليسختم بود

بهش بگو  اس ام اس خریدا برام میاد 😑

هر چی  خرج کردی پیامکش اومده 😑

بهش بگو  اس ام اس خریدا برام میاد 😑 هر چی  خرج کردی پیامکش اومده 😑

يعني دوباره بخثو باز كنم باهاش؟

من چيكار كنم اينقدررررر دست پاچلفتي نباشم 

چون حرمت نگه ميدارم سواستفاده ميكنن ازم

يعني دوباره بخثو باز كنم باهاش؟ من چيكار كنم اينقدررررر دست پاچلفتي نباشم  چون حرمت نگه ميدار ...

ببین الان زمونه حرمت نگه داشتن نیست .

بهش بگو انگار اشتباهی رخ داده . به جای ۵۰۰ تومن ۱ میلیون کم شده از حسابم . تو که میگی ۵۰۰ خرج کردی اما چرا باید ۱ تومن از حسابم برداشته باشن ؟ برم ببینم چه اشتباهی بوده :(

ببین الان زمونه حرمت نگه داشتن نیست . بهش بگو انگار اشتباهی رخ داده . به جای ۵۰۰ تومن ۱ میلیون کم ش ...

ميخوام بگم  تو بهم گفتي ٥٠٠تومن اما يك ميليون از كارتم كم شده 

اگه لازم داشتي بهت ميدادم لازم نبود بهم دروغ بگي