رازش رو از یکی که کارش فروش بوده پرسیدم گفت یه چند تیکه گوشت سینه مرغ با گوشت سه بار چرخ کن و حسابی ورز بده یعنی خیلییییی ورز
بعد بذارش تو یخچال خودش رو بگیره و یه دستت رو خیس کن و سیخ بکش
عمرا بریزه با سینه
دوستان گفتن سویا بریز درسته شاید نریزه ولی مزه اصلی رو از دست میده و کوبیده ات سفته
چربی هم چند تیکه بزن زیاد بزنی موقع کباب کردن رو ذغال که آتیش میبینه چربی میریزه و وسط کوبیده خالی میشه و شکل اصلی رو از دست میده
آب پیاز هم نریز وقتی رنده کردی آبش رو بگیر و تفاله پیاز رو با گوشتت چرخ کن