2777
2789
عنوان

عروسی نگرفتیم

176 بازدید | 27 پست

ما دم عروسی بخاطر پول رهن خونه و خرید وسایل دیگه برامون پولی نموند  ک عروسی بگیریم خونواده همسرمم هشتشون گرو نهشونه  و بدون جشن اومدیم سر خونمون...طبیعیه که هروقت صدای سازو دهل عروسی میشنوم دلم میگیره؟

حالا اگرم میگرفتیم بخاطر سوژه هاش ناراحت بودم😶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب کردی بهترین جشنم میگرفتی بازم یه ایرادی ازش درمیاوردن

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بیخیال دختر،خوب کردی

اون یه جشن فرمالیتس ،الان پولداراشم عروسی نمیگیرن زمونه عوض شده

مطمئن باش تویی ک رفتی سر خونه زندگیت روانت از اونی که هفت سال عقد میمونه تا بتونه با عروسی بره خونش سالم تره

فقط اگه شوهر و خانواده شوهر  قدر بدونن . ولی قدر نمیدونن اصلا .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چ سخت انگار ی حسرتی همیشه باهاته با اینکه خودم اگرم پول داشتیم مطمعن نبودم عروسی بگیرم بخاطر فامیلای ...

میدونه من اوایل سر هر چیزی بحثمون میشد میرفتم از نقطه صفر همه گله هامو  براش میگفتم.....

گذشت دیگه الان بعد ده سال به اون مسائل تا حدودی خندم میگیره

کاش زندگی دنده عقب داشت  

ما هم خونشو داشتم هم پولشو هم خانواده ی همسرم میگفتن ما براتون عروسی میگیریم 

اما من مراسم نگرفتم . پولشو گرفتم 😂

کلا هیچ مراسمی نگرفتم . فقط یه مهمونی گرفتیم خانواده ی درجه یکمون باهم آشنا شن و تمام

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan