2777
2789
عنوان

مشاور طلبه

155 بازدید | 4 پست

چرا اینجورین؟ سواد ندارن ولیدمیان مشاوره میدن ، علوم قرانی واقعا سخته نمیخوام به این علم عزیز توهین کنم ولی کسی که از سیکل میره حوزه بعد ۲۲ سالگی دیپلم میگیره و بعد از پایان دوره ی کوتاه میشه روانشناس طلبه دوزار سواد علمی نداره 

بعد ماها خودمونو میکشیم دیپلم میگیریم بعد کنکور میدیم بعد لیسانس رو میگیریم میگن ارزش علمی نداری دوسال دیگه هم بخون .. برای اگاهی بیشترت ۴ سال دکترا بخون 

اون وقت بعد ازمون بهمون مجوز میدن کار کنیم

ولی کسی که از سیکل رفته حوزه و اخرش با مدرک نا معتبر سر کلاس درس یا اتاق مشاوره میره بی سواده بی سواد ، اینا یک کتاب تخصصی که ما میخونیم رو نمیخونن

بلد نیستن با بچه ارتباط بگیرن ، بلد نیستن مشکل ی زوج رو حل کنن 

من بارها دیدم که طرف رفته پیش اینا و مشکل کوچیکی داشتن مشاور طلبه دستور داده که باید جدا بشید  یا قرص تجویز میکنن یا اعصاب ندارن 

بعد اینا پشیمون میشن نمیرن ولی باز ادامشو میگیرن

یا طرف تو اتاق مشاوره مچ گیری میکنه 

اره پارسا اینو گفت منم گفتم تو اخرین بار این کارو کردی ..

درحالی که ما نه حق تصمیم گیری داریم نه دستور دادن نه ادامه ی موصوعی رو گرفتن نه امید کردن نه قضاوت کردن نه مچ گیری 

به ما یاد میدن بزارید مراجعه کننده خودش تصمیم بگیره ، نزارید کسی پیشتون نا امید بشه ، کسیو قضاوت نکنید ، حق دخالت هم ندارید 

بعد یه عده بی سواد میان رابطه ی یک زوج رو بهم میریزن ، اعصاب و روان یک فرد رو بهم میریزن 

شما علوم قرانی خوندید برید دنبال کاری که پیش زمینش همین باشه

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

مشاور طلبه قرص تجویز کرده ؟؟؟ وا مگه میشه 

عزیزم خب کارش این نیست 

مشاور طلبه اون هم بعد سطح چهار یا پنج تازه می‌تونه روی مبانی دینی نظر بده نه اینکه در هر حوزه ای ورود کنه خب خودتون ببینید ذهن تون به کدوم تیپ مشاور نزدیک ترین به همون مراجعه کنید 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مشاور طلبه قرص تجویز کرده ؟؟؟ وا مگه میشه  عزیزم خب کارش این نیست  مشاور طلبه اون هم بعد ...

اصلا تیپ نداره  طرف طلبه هست مشکل خورده رفته پیش همینا مشکلش بیشتر شده 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .