2821
2789
عنوان

اخلاق خوب

72 بازدید | 11 پست

من قبلا اخلاقم نسبت به بقیه خیلی خوب بود حسودم نبودم اخلاقم خیلی خوب بود  ولی یسری اتفاقا افتاد سرد شدم و مغرور جوری که دوس ندارم با کسی صمیمی شم به روش بخندم (بجز نزدیکانم)

الان میخام تو جمع خودمو برتر ندونم با همه خوب باشم درون گرا نباشم چون مغرور نشونم میده میخام به همه خوبی کنم مهربون باشم چیکار کنم 🙁🙁البته نه جوری که اوسگل فرضم کنن

مهربون و سرسنگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اتفاقات باعث شد کسانی از شما برنجن و ازشون فاصله گرفتید ؟ قطع رابطه کردید ؟  

نه من کاری نکردم پدرم با فامیلای خودشون و مادرم چند سالی دعواشون شد و قطع رابطه کرد کلا با همه دعوا می‌کرد این باعث شد منم ازشون بدم بیاد

این حالت شما یعنی اون رابطه ها عزت نفس تون رو پایین آورده و در یک حالت دفاعی رفتید شاید الان لازمه به ترمیم حس درونی تون بپردازید رابطه تون رو با خدا نرم تر کنید از طریق زیارت امام حسین و اشک و ... مطمین باش خود به خود با آدمها مهربان تر میشید بعد میگن غیبت رو از دل و زبون تون بر دارید تا محبوب بشید  

این حالت شما یعنی اون رابطه ها عزت نفس تون رو پایین آورده و در یک حالت دفاعی رفتید شاید الان لازمه ب ...

اره عزت نفسم پایین اومده

این کارارو میکنم خداروشکر 

فامیل مادریم رو خیلی دوس داشتم پدرم اونقد ازشون بد گفت الان اصلا دوسشون ندارم دست خودم نیست انگار دشمنمن

اگه بابا اذیت نمیشه دلخور نمیشه یا اون هاییشون که خوب تر هستن رابطه بگیرید ولو تو اینستا یک احوالپرس ...

باهاشون صمیمی نیستم ولی خب بعدا که باز یسری اتفاق ها افتاد بابام مجبور شد بزاره رفت و آمد کنیم و اونجا حرف زدیم و رابطم خوب بود در کل حس میکنم اونا منو دوس ندارن خودمم ازشون خوشم نمیاد انگار که همونایی نبودن که قبلا چقدر صمیمی بودیم و دوسشون داشتم 

باهاشون صمیمی نیستم ولی خب بعدا که باز یسری اتفاق ها افتاد بابام مجبور شد بزاره رفت و آمد کنیم و اون ...

طبیعیه حتما اونها هم دلخورن و بدبین شدن یا بدگویی می کنم سعی کن دلت صاف بشه که بدبینی اونها هم از بین بره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز