2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه هنو  اسباب کشی داریم  میگن کلاسای اقای شریفی خوبه واسه شیمی

بقیه درسا کیو میری

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
داداش بتر وضع دسن ها🤣 درک الیرم بیلین سن شهر د اوزون اختاریبسان جدیبسن بی نچه یردن سوروشبسان

هن والاه چتین وضعیت دی

پرس و جو کردم ولی میخوام ببینم اکثرا کیارو میگن و از کیا رضایت بیشتره 

برا دهم میخوام کلاسارو

یا خدا اینقدر زود شروع کردی خسته میشی ها منم دوستام اول سال همش درس میخوندن خودشون رو می‌کشتند الان اینقدر بی‌حس شدن حالشون از درس بهم میخوره زده میشه آدم💔😐

دهم رو خوندی کامل؟چه رتبه ای میخوای و چه رشته ای دانشگاه

یا خدا اینقدر زود شروع کردی خسته میشی ها منم دوستام اول سال همش درس میخوندن خودشون رو می‌کشتند الان ...

زور و اجبار نبوده روم خودم دوست دارم که بخونم من دلم نمیخواد سال آخر مث خر تو گل گیر کنم

میخوام دهمو بخونم دیگه سال تحصیلی پیش رو دهم هستم

رتبه و دانشگاه هم که چه عرض کنم تهران میخوام اگر خدا هم بخواد انشالله 😂

یا خدا اینقدر زود شروع کردی خسته میشی ها منم دوستام اول سال همش درس میخوندن خودشون رو می‌کشتند الان ...

حالا کسیو میشناسی یا نه؟؟؟

همایش های اریان حیدری رو دیدی؟

من دیدم برا دی

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

زور و اجبار نبوده روم خودم دوست دارم که بخونم من دلم نمیخواد سال آخر مث خر تو گل گیر کنم میخوام دهم ...

اتفاقا به موقع شرو کردی من از خرداد پارسال روزانه بین ۱۰/۱۱ ساعت درس خوندم تازه اموزشم اسفند تموم شد بعد اونم افتادم تو نهایی الان دوباره برگشتم رو مرور و تست ، برا رشته های تاپ حداقل دو سال پیوسته بابد درس خوند

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

زور و اجبار نبوده روم خودم دوست دارم که بخونم من دلم نمیخواد سال آخر مث خر تو گل گیر کنم میخوام دهم ...

ایشالله عزیزم اونایی که خیلی زود شروع میکنن اکثرا دندون تهران میخوان اگه دندون تهران میخوای واقعا خوب موقعی شروع کردب ظرفیتش کلن ۳۵ نفره منم امسال دهم بودم پشیمونم خوندم ولی کافی نبود خود من کلاس میرم قلمچی یا موسسه های که تو شهرتون هست اگه استاد های خوب دارن برو تبریزم شهر خوبیه استاداش خوبن یه استاد خوب بگیر دیگه شروع کن موفق باشی فقط زیاد فشار نیار زده شی❤️