2777
2789
عنوان

ریاضی کنکور

91 بازدید | 8 پست

دوستان من برای کنکور همه درسام تقریبا رسوندم و اوضاعشون خوبه ولی ریاضی خیلی صفرم😢یعنی نمیگم اصلا نخوندم چرا کامل همه نکات بلدم ولی خیلی تست کار نکردم اصلا نمیتونم تست کنکور حل کنم چکار کنم به نظرتون توی این زمان باقی مانده فقط میخوام در حد 20_30درصد بگیرم🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه نمیگی بقیه رو خوندی؟ صبح یه جامع بزن و تحلیلش تا ۱۱  ۱۲ ظهر تا ۶ عصرم ریاضی بخون  ۶ ...

اینهایی که من گفتم ۶ فصلن میشه روزی یکی 

تازه فقط تابع و مثلثات حجیمن وگرنه بقیه رو میتونی دو فصل تو یه روزم بخونی

مگه نمیگی بقیه رو خوندی؟ صبح یه جامع بزن و تحلیلش تا ۱۱  ۱۲ ظهر تا ۶ عصرم ریاضی بخون  ۶ ...

چرا خوندم ولی اصلا بلد نیستم تست بزنم یعنی واقعا میشه با همین مقدار از پس تست هاش بر بیام؟ 

چرا خوندم ولی اصلا بلد نیستم تست بزنم یعنی واقعا میشه با همین مقدار از پس تست هاش بر بیام؟ 

آخه بستکی داره چجوری خونده باشی ، مثلا من از روی خط ویژه میخوندم پارسال حس می‌کردم خیلی بلدم درحالیکه اینجوری نیست 

حداقل رو تمرینای کتاب هم مسلط باشی خوبه، مخصوصا امسال میگن خیلی سخت میاد😭 

آخه بستکی داره چجوری خونده باشی ، مثلا من از روی خط ویژه میخوندم پارسال حس می‌کردم خیلی بلدم درحالیک ...

والا انقد کلیپ از معلم های مختلف دیدم ولی یدونه استم نمیتونم حل کنم😢

ای خدا🥺

والا انقد کلیپ از معلم های مختلف دیدم ولی یدونه استم نمیتونم حل کنم😢 ای خدا🥺

امینی راد یه نکته تست داره خوبه، ثابتی هم خوبه ولی دبیرای مطرح مثل ملاک و آریان و... دیگه تو این تایم به درد نمیخوره