2777
2789

من ۴ سال پیش همچنین مشکلی داشتم چند بار از دماغم از یه سوراخش سرمو خم میکردم آب شفاف می اومد بعد قطع شد تا یک هفته پیش من اکستنشن مژه کار میکنم این یک هفته فوق العاده سرم شلوغه تا الآن مژه میزدم سرم یکسره پایین تو این یک هفته ۳ بار باز یکم آب اومد خودممم صدام ناجور گرفته گلو درد دارم از دکتر گوش حلق بینی پرسیدم دیشب گفت حتما برو‌ مغز اعصاب ممکنه نشت مایع مغزی باشه استرس گرفتم بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به خاطر اینکه سرتون زیاد پایین بوده این اتفاق افتاده؟

نمی‌دونم چون فشار کاریم زیاد بود بعد ۴ سال پیشم این اتفاق افتاد من شغل دیگه داشتم اونجا هم سرم پایین‌ بود اونو گذاشتم کنار

شاید سینوزیت باشه استراحت کن دکتر هم برو  اگه ۴ سال پیش بود ه به فرض هم اگه csf بوده باشه پرده ...

واااای عزیزم‌ دلگرم شدم سال ۹۸ این اتفاق افتاده بود سی تی دادم دکتر گفت عفونت کرده سینوس هات دارو داد تو این مدت اوکی بود همه چیییی تا یک هفته پیش واقعاً زیاد کار کردم قبلاً روزی دوتا مشتری میزدم ۶ تا مژه زدم از ۹ صبح تا ۹ شب 

واااای عزیزم‌ دلگرم شدم سال ۹۸ این اتفاق افتاده بود سی تی دادم دکتر گفت عفونت کرده سینوس هات دارو دا ...

سینوزیت همیشه با آدم میمونه ابریزش بخاطر سینوزیت ان شالله زود زود خوب بشی خدا همه مریضا رو شفا بده