2821
2789

جون

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی شوده

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

خیانت مجازی و تلفنی و پیامکی  و چتی نداره

اون دختر یا پسر اگه پا میداد جنسیش میکردن

تموم شد رفت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خیانت مجازی و تلفنی و پیامکی  و چتی نداره اون دختر یا پسر اگه پا میداد جنسیش میکردن تموم شد ر ...

مجازی هم میتونه جنسی بشه 

بنظر من با واقعی هیچ فرقی نداره چه بسا دردناکتر هم هست 

چون در کنار خودت رخ داده

مجازی هم میتونه جنسی بشه  بنظر من با واقعی هیچ فرقی نداره چه بسا دردناکتر هم هست  چون در ...

معلومه ک فرقی نداره 

خیانته دیگه حالا شرایطش فراهم باشه میرن جنسیش میکنن

نباشه از دور کثافتکاری میکنن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

۲۹ سالمه و ۹ ساله ازدواج کردم،همسرم تو این مدت همیشه پ و ر ن نگاه کرده و از یک سال و نیم پیش که گوشی هوشمند خریده تو بازی چت کرده و س.چت کرده و عکس رد و بدل کرده،حتی بعد از اینکه فهمیدم دوباره تکرار کرده،الان ۲ هفته س گوشی سرکار نمی‌بره و میگه دیگه تکرار نمیکنم اما من دیگه نمیتونم باورش کنم،آخه تو این ۹ سال هر بار پ و ر ن دیدنش رو می‌فهمیدم میگفت تکرار نمیکنم حتی دست رو قرآن میذاشت اما تکرار میکرد،الانم میگم حتما این بارم توبه ش دروغه

۲۹ سالمه و ۹ ساله ازدواج کردم،همسرم تو این مدت همیشه پ و ر ن نگاه کرده و از یک سال و نیم پیش که گوشی ...

عزیزم خیلی شل برخورد کردی 

می‌دونه که حرکت قوی نمی‌زنی زیاد براش مهم نیست

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792