2777
2789
عنوان

مگه میشه🤯

102 بازدید | 11 پست

بچهها کسی رو میشناسید که به پوستش هیچی نزنه ولی انقدری پوستش صاف و تمیز باشه که یه منافظ باز هم نداشته باشه؟سنش هم بالای۳۰ سال باشه...یه بنده خدایی هست میگه حتی مرطوب کننده نمیزنه ولی اینجوریه.مگه میشع؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط مرطوب کننده میزنم

پوستم همیشه صافه

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

به ژنتیک خانواده برمیگرده عزیزم

اخه من خودم پوستم خرابه ولی خواهرام پوستشون صافن حتی یکیشون حتی به قول این یارو مرطوب کننده هم نمیزنه ولی سالی دوسه بار که یکی دوتا جوش میزنه یا وقتی از نزدیک بهش نگا کنی دو سه تا منافظ باز داره...

دختر خالم ۲۰ سالشه حتی از اون چیزی که فکرشو کنی پوستش بهتره

شاید دکترش خوبه🤣اخه یبار بهم ادرس یه دکتر رو داد گفت کارش خیلی خوبه رفتم هزینه صاف شدن پوستم ۱۰میلیون میشد..اونم دوسال پیش از اون موقع شک کردم بهش که دروغ میگع...یبار یه فوم شستشو خریده بود پوستشو خشک کرده بود دادش به من تو گوگل سرچ کردم قیمتش ۲۰۰تومن بود

شاید دکترش خوبه🤣اخه یبار بهم ادرس یه دکتر رو داد گفت کارش خیلی خوبه رفتم هزینه صاف شدن پوستم ۱۰میلی ...

نه اختر خالم اصلا اهل به آرایشگاه رفتن هم‌تیست چه برسه دکتر

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙