2777
2789
عنوان

طرز برخورد با شوهر رفیق باز

391 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من تازگی ها به مشکلی پیدا کردم شوهرم اصلا رفیق باز نبود ولی تازگی ها هر هفته با دوستاش برنامه میچینه میرن بیرون منم قبلا هر روز میرفتم خونه مامانم قبل اینکه شوهرم بیاد میومدم خونه یک ساعت دیرتر میومدم چنان سر و صدا راه مینداخت که نگو الان حامله شدم استراحت مطلقم نمیتونم برم ولی شوهرم بیرون رفتنش با دوستاش خیلی زیاد شده تقریبا هر هفته برنامه میچینن وقتی هم میاد خونه یا خسته اس یا بهانه میگیره هیچ جا مارو نمیبره میگه برای تو بده خیلی منو دوست داره ها ولی بیرون رفتنش بیشتر شده اینم بگم اصلا اهل دود و دم نیست منم دوست ندارم هی هر  هفته بره بیرون دوست دارم یکم به فکر ما باشه میترسم بد عادت بشه چیکار کنم به نظرتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق بازی زجر آوره من الان ۱۰ روزه باهاش حرف نمیزنم بخاطر رفیق بازی و بی مسیولیتی

شوهره من ادم خوبیه اصلا ادم بی مسوولیت نیست فقط همین که میترسم عادت کنه به رفیق بازی دوست ندارم منم دوقلو باردارم اگه ادامه بده چی 😥

سلام سعی کن با اخلاق خوب هر جور که احساس میکنی بیشتر گوش میکنه به حرفت  بگی مثلا ماهی دو بار میشه بری پیش دوستات؟اخه من وقتی تو نیستی تو خونه میترسم یا دلم تنگت میشه یا وقتی میخواد با دوستاش بره بیرون البته به غیر از اون دو روز بگو که منم میرم خونه دوستم تا بدونه که چی باید بکنه و اینکه سعی کن با خانمای دوسش آشنا بشی وقتی میرن بیرون شما هم باهاش برین

2790
2778
2791
2779
2792