2777
2789
عنوان

زایمانم نزدیکه

111 بازدید | 15 پست

ان تی  زده بود ۸نمیدونم یا ۱۲تاریخ زایمانمه . 

الان دیدم تو سونو ۳۷هفته زده ۱۰ بنظرتون کدوم درسته ؟؟

یکم درد دارم ولی شدید نیست .

امروز همسری و دختری رو فرستادم جای مادرشوهرم دعا خوندم یکم گریه کردم خیلی استرس دارم .

دوروزه کارای خونه رو میکنم ک رو روال بیفته همه چی ک تا یکماه کار نداشته باشم . 

حس گنگی دارم سردرگمم .

دعا کنید برام زایمانم راحت باشه و بچم سالم بدنیا بیاد .

مطمئنم بدنیا بیاد کلی باهاش گریه میکنم .چون شرایط زندگیم خیلی سخت بود نسبت ب خونه بابام . 

ی جورایی هیچ وقت فکرشو نمی‌کردم بلاخره بعد سختی ها خدا بچههایی بهم بده ک همیشه آرزوشو داشتم . ی جورایی هدیه خدان بعد سختیهایی ک با شوهرم کشیدیم ولی خب اشک تو چشامونه هردومون . دعا کنید بچه م بدون مشکل بدنیا بیاد و شادی رو تو چشای شوهرم ببینم آخه شوهرم خیلی گناه داره .دوس ندارم دیگ سختی ببینه 🙏🙏🙏😭

شبا حتما بروپياده روي 

كمرتو با روغن ماساژ ملايم بده 

اگه توپ داري رو توپ بشين 

پله بالا پايين بكن 

دوش اب گرم بگير 

اگه وان يا شرايط استخر رفتن داري حتما برو 

دعاي نادعلي زياد بخون 

التماس دعا فراوان دستتون بزار رو دلتو برام دعاكن لطفا 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چشم . حتما .  خداییش بااین وزن پیاده روی واقعا سخته

اره واقعا 

من ٤سال پيش زايمان كردن تو ٤٢هفتگي 🤣

طبيعي هستي؟اگه اره و شرايط ماليت اوكيه اپيدورال زايمان كن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اپیدورال فک نکنم داشته باشه بیمارستان . دومین زایمانمه 

اخه پس ترست يكم ريخته 

بچه اولتون چن سالشه 

باورت ميشه من از بارداري بچه داري متنفر شدم 

اما يهو الان دلم بچه خواست 🤣باز خوبه شوهرم نيست ميدونم زود به غلط كردن ميفتم 🤣جو زده شدم 

اخه پس ترست يكم ريخته  بچه اولتون چن سالشه  باورت ميشه من از بارداري بچه داري متنفر شدم& ...

دخترم چهارسالشه . این دردها برای همه هست .مهم آینده شون هست و همچنین آینده مون . ی خانواده قوی و محکم 

دخترم چهارسالشه . این دردها برای همه هست .مهم آینده شون هست و همچنین آینده مون . ی خانواده قوی و محک ...

پسر منم ٩٨هست ٤سالشه 

شرايطمون خوبه اما من خيلي ميترسم شهر غريبم شاغلم هستم شوهرم ميگه بچه بياريم فاصلشون زياد نشه من مخالفم 😖

دعا كن دو تا ازمون مهم دارم اينارو قبول بشم بعد برم تو فكرش 

دخترم چهارسالشه . این دردها برای همه هست .مهم آینده شون هست و همچنین آینده مون . ی خانواده قوی و محک ...

راسي هر وقت خاسي بري بيمارستان بهم خبر بده برات نادعلي بخونم 

پسر منم ٩٨هست ٤سالشه  شرايطمون خوبه اما من خيلي ميترسم شهر غريبم شاغلم هستم شوهرم ميگه بچه بيا ...

ایشالله قبول بشی . پس ی مامان موفقی . ایشالا پرستار میگیری براشون . ب امید خدا قرار برای مامان شاغل دوسال مرخصی زایمان بدن . 

ایشالله قبول بشی . پس ی مامان موفقی . ایشالا پرستار میگیری براشون . ب امید خدا قرار برای مامان شاغل ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه 

كار برا خودمه نميتونم تعطيلش كنم 😖

خيلي برام دعا كن 

منم لايق باشم حتما دعاگوتم برات نادعلي ميخونم فقط بهم خبر بده