2777
2789
عنوان

خنده های بی دلیل

1056 بازدید | 27 پست

اکثر موقع ها بی دلیل خندم میگیره 

مثلا یکی داره جدی باهام صحبت میکنه یهو میزنم زیر خنده 

طرف میگه چیه چی شد یا فکر میکنه دارم مسخرش میکنم ولی واقعا منظوری ندارم و دست خودم نیست 

میخوام با کسی حرف بزنم با خنده میزنم 

خیلی دوست دارم یکم جدی باشم ولی نمیتونم 

ازین بابتم خیلی ناراحتم 

چیکار کنم😓😓😓

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایییی دقیقا عین من🤣🤣🤣همین چند. دقیقه پیش داداشم یه ماجرایی رو تعریف میکرد که اصلا خنده دار نبود اونقدر میخندیدم که بیچاره یه ساعت جون اینو و اونو قسم میخورد که راست میگه بعدشم دید هی من وسطش هارهارهار میخندم عصبی شد تعریف نکرد

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
بیشتر ببینید
قربونت ولی اینجوری طبیعی نیست به نظرم 

یه دوستی داشتم توی دانشگاه اونم اینجوری بود. حرفای عادیشم با خنده میزد

بعد رفته بود فاتحه ....به صاحب عزا با خنده گفته بود تسلیت میگم!!!!

طرف با تعجب نگاش کرده بود. 

خودش ناراحت بود از این اتفاق. جالب اینجاست بازم با خنده ناراحتیشو برای ما تعریف میکرد.‌

وایییی دقیقا عین من🤣🤣🤣همین چند. دقیقه پیش داداشم یه ماجرایی رو تعریف میکرد که اصلا خنده دار نبود ...

آخی عزیزم 

منم اینجوریم ، تازه واسه منخیلی غیر طبیعیه دیگه

تو مترو که سوار میشم 

همه قیافه ها جدی ، منم یکیو که ببینم و به نظرم خنده دار بیاد میزنم زیر خنده 

طرفم با اخم نگام میکنه 😂

خیلی سخته خدایی

یه دوستی داشتم توی دانشگاه اونم اینجوری بود. حرفای عادیشم با خنده میزد بعد رفته بود فاتحه ....به صا ...

فکر کنم این یه بیماری باشه که دچارش شدیم 

خل نیستیم ولی با این خنده های مسخرمون همه جدی جدی فکر میکنن از امین آباد فرار کردیم 😂

من ازتوبدترررررم فک کن ریسع میرفتم ازخنده .مثلا باشوهرسابقم صحبت میکردم یهو پقققق میزدم زیرخنده دیگع فرارمیکردم تواتاق بعد دوباره باهاش مواجه میشدم بدترازقبل فک کن تانزدیکای صب من فقط میخندیدم اخرش شوهرم توپرونده زده بود زنم روانیه🙁😔به تموم فامیلاگفته بود الکی ازخنده میترکه ابرو برام نزاشت

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

21

من دیدم توی سن پایین اکثرا اینجوری هستن

شاید سنت بره بالا دیگه اینجوری نباشی

من آدمهای بالای ۳۰ اینطوری ندیدم

اکثرا توی سن نوجوانی و ابتدای جوانی اینجوری اند. 

تو سن بالاتر اینقدر مشکلات داره زندگی که دیگه اخم‌ میکنی به جای خنده.