2777
2789
عنوان

بچه بیاید مهمه 🥲😭😭

89 بازدید | 12 پست

این چند وقته که مدرسه تموم شده همکلاسیم تولد گرفته توی باغ  ولی منو دعوت نکرده و همه بودن حتی دوست صمیمیم 

اون دختره که تولدش بود توی اینستاگرام فقط یه پیام خشک خالی داد که اگر میای توی گروه تولدم ادد کنمت برای همه هم اینجوری فرستاد ولی حق دارم ناراحت بشم همه هم بودن یه عالمه عکس و استوری هم گذاشته در ضمن اینم بگم منو این دختره رابطه ی خوبی نداریم مخصوصا امسال که کلاس ۱۱ بودیم ولی کلا این دختره توی مدرسه کسی نیست که همه دوستش داشته باشن همه پشت سرش حرف میزنن و میگن خیلی واسه ولی همه با کله رفتن تولدش اصلا ادم حسودی نیستم ولی حالم گرفته شده میگید چیکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت شدی ولی ایراد نداره رابطت باهاش خوب نبوده برای همین خشک گفته

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
احتمالا برای بقیه هم همین دعوت ساده رو فرستاده ولی همه رفتن!  شما سخت گرفتین!،

اره ولی همه گفتن که که نمیرن ولی آخر رفتم همه استوری گذاشتن تولد ملکه مبارک 

پاشو برو بیرون یه جای قشنگ پیدا کن با بادکنک و دود رنگی عکس بگیر چند وقت دیگه بزار استوری تولد یکی از دوستات که اونا نمیشانسن رو تبریک بگو یا هم تولد یکی از فامیلات من یادمه تو مدرسه هیچ دوستی نداشتم ولی ناراحت نبودم چرا که در حد من نبودن همشون هیی میگفتن این بچه خرخونه ل

بچه ناز پرورده یا بچه پولدارا تو جمع ما نیان اینا رو گفتم که بدونی دوستای مدرسه خیلی مهم نیست الان همونا اومدن سراغم که چقدر دوست داریم چرا که بهم نیاز دارن🤣🤣🤣🤣

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"
پاشو برو بیرون یه جای قشنگ پیدا کن با بادکنک و دود رنگی عکس بگیر چند وقت دیگه بزار استوری تولد یکی ا ...

کسی ندارم که باهام همکاری کنه 🥲

ولی دوست دارم اینکارو بکنم مرسی ازت 🌹🌹