2777
2789
عنوان

بنظرتون من دختر بدی ام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 114 پست
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون اونایی هم که گفتن تو کثیفی و... اشکال نداره مهم نیست میسپارم به خدا&nbs ...

عزیز دل   تا پشیمون شدی  خدا بخشیده   مطمین باش قضاوت بقیه رو هم  ول کن     برای ما هم دعا کن   که جوان توبه کننده  از همه   به خدا  نزدیک تره❤

این عالیه که پشیمونی  چون ادم حس بدی بهش دست میده وقتی هر کسی بدون کمترین تلاش بدون هیچ تهعد و.. بیاد و خصوصی ترین چیز از ما رو بدونه یا بگیره .فقط هم در مورد عکس نیست در مورد راز ها و درد ها ی ادم هم هست ..که نباید پیش کسی گفت یا نشون داد ..چون انسان رو اسیب پذیر میکنه درونا.

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه نخور تو معصوم وپاکی سادگیت مشکل درس کرده

😔💔ممنون امیدوارم خدا کمکم‌کنه فقط از این ب بعد میشینم قرآن و نماز میخونم توبه میکنم آرامش بگیرم یکم 

بدنم خستس عجیب:)
درسته من ۱۶ سالمه مامانم میدونه قضیه رو و پشتمه و همچیو گفتم خودم میخوام برای آخرین بار دیدمش هرچی ع ...

آفرین به مادرت 

واکنشش چی بود؟

دلیت اکانت بزن و یه مدت کم رنگ شو و دیگه تموم 

توبه کن خدا حتما میبخشدت 

زیارت عاشورا و ایناهم خیلی به قلبت آرامش میده بخون حتما

آفرین به مادرت  واکنشش چی بود؟ دلیت اکانت بزن و یه مدت کم رنگ شو و دیگه تموم  توبه کن خ ...

مامانم گفت انسان جایز الخطاست رابطه تو تموم کن من پشتتم نترس و... سنت کمه درس بخون و منم قانع شدم چون واقعا راست میگه و منم سادگی کردم

بدنم خستس عجیب:)
2790
2778
2791
2779
2792