😔با پسر دوست بودم از سر نادونی بهش عکس ****دادم ولی پشیمونم کلی و عذاب وجدان دارم و احساس گناه میکنم احساس میکنم آدم کثیفی ام ی ساله باهمیم داستانمونو تو تاپیک قبلیم گفتم
این عالیه که پشیمونی چون ادم حس بدی بهش دست میده وقتی هر کسی بدون کمترین تلاش بدون هیچ تهعد و.. بیاد و خصوصی ترین چیز از ما رو بدونه یا بگیره .فقط هم در مورد عکس نیست در مورد راز ها و درد ها ی ادم هم هست ..که نباید پیش کسی گفت یا نشون داد ..چون انسان رو اسیب پذیر میکنه درونا.
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.