😔با پسر دوست بودم از سر نادونی بهش عکس ****دادم ولی پشیمونم کلی و عذاب وجدان دارم و احساس گناه میکنم احساس میکنم آدم کثیفی ام ی ساله باهمیم داستانمونو تو تاپیک قبلیم گفتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
متاسفانه کار اشتباهی کردی امیدوارم تحربه بشه برات و امیدوارم خیلی زود بتونی از این رابطه بیرون بیای. اگه این پسر به خاطر عکسی که فرستادی تهدیدت به کارای بیشتر و ادامه رابطه داره اصلا اصلا زیر بار نرو، نمیدونم پدر و مادرت چقدر منطقی ان که بخوای بهشون بگی یا نه. کار این پسر غیر قانونیه. قانون ماری نداره که تو عکسی فرستادی براش ، مهم اینه که این پسر نباید و نمیتونه این عکس رو وسیله تهدید تو بکنه چون از نظر قانونی بیچارهاش میکنن!!! پس با این توصیفات ازش نترس و سریع جدا شو، خودش هم میدونه دست از پا خطا کنه و کار به شکایت برسه بدبخت میشه. پس اینکارو نمیکنه. دختر خوب نمیدونم چند سالته، ولی حس میکنم خیلی سنی نداری، ازدواج برای ی دختر حدود ۲۵ ساله مناسبه، که درسشو خونده، شغلشو پیدا کرده، بالغ شده و شخصیتش شکل گرفته. لطفا گرفتار این روابط خطرناک تو سن کم نشو چون خیلی راحت گرگهایی هستن که پیدات کنن و ازت سواستفاده میکنن.