2777
2789

چطوری دعوت میشین؟

پروکوپیوس مورخ رومی در کتاب “تاریخ جنگ‌ها” در بخش جنگ‌های ایران و روم چنین می‌نویسد:«گرچه مطلبی که می‌خواهم بگویم، به سود ما رومیان نیست و باعث تضعیف روحیه سربازان ما می‌شود، اما باید حقیقت را گفت. ژوستینین (امپراتور روم) باور دارد که در خون سربازان ایرانی ماده‌ای وجود دارد که باعث می‌شود ترس نداشته باشند و بی‌باک و مغرور باشند...سربازان ایرانی اگر هم اسیر شوند برخلاف دیگر ملت‌ها، در برابر فاتح زانو نمی‌زنند و اظهار عجز و التماس نمی‌کنند.با زور نمی‌شود اسیر ایرانی را به بیگاری وادار کرد و یا با شکنجه، غرور و شخصیتش را شکست.من نمیدانم ایران💙 چه آب و خاکی دارد که بذر میهن‌پرستی را در جان مردمش پرورش میدهد .به آنان که ما را رها نمودند در خاک خالی، بی‌آب و بی‌گیاه بی‌هیچ اشک و آه بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم و سبز شد بهار…

😆دعوت نشدیم

چون ما بلاگر نیستیم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه هزینه ها پای این کنسرت ها دادیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

حتما نباید بلاگر باشی که.. فامیل و خانواده و دوست و اینا هم باشی اکیه😂🤦🏻‍♀️

🤣تیکه بود آخه دیدی همه بلاگرا دعوت میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣تیکه بود آخه دیدی همه بلاگرا دعوت میشن

😂😂

من یه بلاگر میشناسم خودشو میندازه تو همه کنسرتا ردیف جلو،جای ماهم میگیره صد دفعه هم میره اینطور نیست که بگم فقط یه دفعه،هرسری که بزاره میره انقدر بدم میاد از اخلاقش ایش 🤦🏻‍♀️

😂😂 من یه بلاگر میشناسم خودشو میندازه تو همه کنسرتا ردیف جلو،جای ماهم میگیره صد دفعه هم میره اینطو ...

کی 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگین عابدزاده از همین کاراش شناختم وگرنه هیچی ازش نمیدونم اه اه اه تو پیجشم مثل اینکه گذاشته منو ف ...

😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40