2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

103 بازدید | 7 پست

بعد از چند سال دوستی امروز باهام گفت دیگ سرد شدم نسبت بهت در حالی ک خودش برگشته بود دوباره ب رابطه و حتی جلوش اشک ریختم بهم گفت این فیلمارا جلوم بازیم نکن😔

نمیدونم چیکار کنم من فقط دیگ تموم کردم رابطه را چون دیگ ادم قبل نبود

دلم گرفتهههه دوباره این شبا برا حرم گرفته هر دفعه آقاااا عکس ضریح و می بینم گریم میگیره گریم میگیره!! 

صاحبموونه یه عمریه دارم ازش همین نشونه!! 

خودش غریبههه نمیارزه که نوکر‌ش غریب بمونه 

خبر پر از سوزه.. خبر میگه بازم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم من خیلی خوبی در حق همسرم کردم بعد مشکلاتی برامون پیش اپمد که داریم جدا میشیم به من گفت فیلم با ...

انقد اشک ریختم جلوش اما حتی نگفت گریه نکن نمیدونم بلکش کنم یا نه

انقد اشک ریختم جلوش اما حتی نگفت گریه نکن نمیدونم بلکش کنم یا نه

منم خیلی ازش ناراحتم گریه میکردم ناراحت میشدم جونیمو تو زندگیش گذاشتم جدای اون کارای رو میکردم که روانمو الانم درگیر میکنه بلاکم میکرد نمیفهمید چی میگم چی میکشم واقعا نمیفهمید 

منم خیلی ازش ناراحتم گریه میکردم ناراحت میشدم جونیمو تو زندگیش گذاشتم جدای اون کارای رو میکردم که رو ...

انقدر گریه کردم چشمام خشک شد هعی با خودم گفتم زنگش بزنم اما میگم بزنم ک چی جز این ک دوتا حرف بارم میکنه انقد اذیتم کرد همش دعوا همش بحث همش قهر 

انقدر گریه کردم چشمام خشک شد هعی با خودم گفتم زنگش بزنم اما میگم بزنم ک چی جز این ک دوتا حرف بارم می ...

میفهمتت عزیزم ان شالله برات بهترینا اتفاق بیوفته درست میشه همه چی زندگیامون درس عبرت میگیرم 

2790
2778
2791
2779
2792