2777
2789
عنوان

شما باشید میرید؟

171 بازدید | 18 پست

میشه یه همفکری بدید

خواهرم یه ساله ازدواج کرده منم همین یدونه خواهرو دارم پسرمم یسالشه تولد پسرم خواهرم و شوهرش حرفشون میشه ومن زنگ که زدم دعوت کنم خواهرم گف نه حامد لج کرده نمیاد شما زنگ بزنید به خودش و دعوت کنید شوهرم ساعت۲ زنگ زد ۴بار بار آخر گوشیو خاموش کرد کلا؛ بعد ساعت ۷ عصر زنگ زد که من کار داشتم نشنیدم😐شوهرم گف زنگ بزن خواهرت بگو خودش اگه میاد حاضر بشه تا برم بیارمش خونشون تو روستاس و با ما نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه فاصله داره گفتش که نه و نمیام و بهرحال نیومدن یبارم اومدن خونمون مهمونی شوهرش تا شامشونو و خوردن پاشدن رفتن ساعت ۱۰ شب مامانم گف خب بشینید یه چای بخورید حداقل گفتن نه و سریع رفتن حالا با این اوضاع رفتارش و بی ادبیش خواهرم زنگ زده و پیام میده و خواهش و اصرار که بیاین امشب شام خونه ما شوهرم میگه من نمیام اونا چرا نیومدن یادبگیره یکم احترام بزاره هرچن احترام کوچیک و بزرگ نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید درونگرا هست و دوست ندارن ارتباط داشته باشه با بقیه  یا شاید مشکل مالی داره ک اینطوره  ...

آخه با فامیلای خودش خیییییلیم اوکیه والا وضعشم خوبه دو دهنه مغازه داره 

شاید درونگرا هست و دوست ندارن ارتباط داشته باشه با بقیه  یا شاید مشکل مالی داره ک اینطوره  ...

نه یبار مادرشوهرخواهر برگشته بود به مامانم گفته بود فاطمه نمیزاره اینا بچه دار بشن با اینکه من واقعا کاری به کسی ندارم با مامانم و داداشام چرا بی احترامی لفظی هم داشته