2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به منم بدین

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11431992/پیرو-تاپیو-خیانت-وحشتناک-دایی-گزارش-زنها-اجازه-بدید-تا-آخر-تایپ-شد-بترکونید-که-شب-راحت-بخوابید

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜