2777
2789

ابروهاتو میکرو کن 

اگه خودشون خوبن لیفت کن 

اکسنیشن یا لیفت مژه انجام بد

ناخن بکار 

موهاتو کراتین یا رنگ کن 

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 
ابروهاتو میکرو کن  اگه خودشون خوبن لیفت کن  اکسنیشن یا لیفت مژه انجام بد ناخن بکار  ...

نماز می خونم برای ناخن معذورات دارم مژه ها و ابرومم خوبه همون برم موهامو رنگ کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نماز می خونم برای ناخن معذورات دارم مژه ها و ابرومم خوبه همون برم موهامو رنگ کنم

اره 

میتونی بعدش کراتین هم کنی خیلی قشنگ میشه موها

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

موهات و آراسته کن اگه نیاز داره صاف کن یا پروتئین کن 

ابروهاتو با موهات همرنگ باشه و یه مدلی که به صورتت بیاد . آرایش لایت داشته باش قبلش پوستت برس اگه نیازه آبرسانی کن بعد آرایش.  مژه هاتو ریمل بزن حتما یا اگه خیلیییکم پشته واسه تنوع اکستنشن کن .برق لب بزن.  موهات و یه رنگ بردار که چهرتو شاداب نشون بده و بچگونه 

لباس های رنگ ست و شاد بپوش . ناخن هات و لاک قشنگ بزن .

ابروهام خیلی پر و قشنگ و مشکیه

نه نمی‌ریزه بستگی داره مال من . اگه سابقه ریزش داری نزن خصوصا اگه میگی ابروت قشنگه . من خودم موهام روشنه خیلی بهم میاد اما انقد دوست دارم تیره کنم تیره با طراوت و جذاب تره . هرچند به من روشن بیشتر میاد ولی خب میخام ابرو و موهام یدست شه تیره کنم احتمالا