2777
2789
عنوان

پونه کوهی

| مشاهده متن کامل بحث + 17559 بازدید | 18 پست
عزیزم من جوش دارم از کبد چرب و هورمون دکتر اصلاح سبک بهم گفت اینارو بخور  عزیزم دقیقا بهم میگی ...

دیر اومدم دوستمون دستور مصرفش داد 🙂

هم تکی میتونی دم کنی هم ۲تاشو باهم .... حالا میخای تکی دم کن یروز نعنا یروز پونه 

چیزای چرب و گرمی زیاد نخور البته سردی هم نخور هر چیزی رو مصلحش از گوگل سرچ کن

من قبلا چیپس و شیرینی و .... هم میخوردم دیگه به خودم سخت نمیگرفتم  

مثلا من ماست رو اگه نعنا یا پونه نباشه نمیخورم 

نوشابه نمیخورم وسط:غذا اب نمیخورم 

به غذای سفره اگه بی نمک باشه نمک نمیزنم عادت میکنی به این مدل غذای سالم خوردن....

بعد میوه آب نخور  

بعد غذا تا ۱ ساعت اینا اب نخور حجم غذای معده میره بالا 

وسط غذا اب نخور 

صبح ها میوه بخور  البته جدا نه همراه صبحانه  اگه میتونی کلا جای صبحونه میوه بخور 

من قبلا مشکلات زیادی نداشتم عرق کاسنی میخوردم ۲ ۳ روز بعد هر غذا

پوستم هم روشن میشد هم جوشام میرفت

( اگه میتونی راهنماییم کنی تاپیکم رو بخون ) 

قبلا رو قند و شکر حساس بودم 

الان فهمیدم نمک زیاد باعث ضعیف شدن و نازکی و.... پوکی استخون میشه  چون سدیم خون میبره بالا مشکل پیش میاد دیگه ...

(پسرخالم مدرسه میرف میگف ۲ سم سفید نمک و شکر😂 )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه جوش از گرمی کبد نیست؟پونه خب مگه طبعش گرم نیست؟چجوری برای جوش داد دکتر

چرا گرمیه 

ولی شاید بخاطر معده و گوارش داده  بلخره کبد و معده و مری و اینا ..... به هم مرتبط ان 

نترس استفاده کن ضرر نداره تازه خوب هم هس 😉 بهتر از چایی که کم خونی میاره 

اخه ما ایرانیا سفره پررنگ و پر ضرر داریم غذاهامون مصلح ندارن که !  برا همین اکثرا طبعمون سرده و مشکلات گوارش داریم

کاسنی هم سردی هس میتونی با شاتره ترکیب کنی