2777
2789
عنوان

تک فرزندی

143 بازدید | 14 پست

دوستان بنظر شما وقتی شرایط برای اوردن بچه دوم مهیا نیس چ کنیم شاید تا۱۰سال اینده هم برا من مهیا نشه دخترمم۴ونیم سالشه وقتی فکر میکنم بیارم خودم اعصبی میخوام بشم ازاین وضع موجود اینجوری خداقل ارامش دارم به بچم استرس وارد نمیکنم از طرفیم به این فک میکنم بچم تنها میمونه شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید بااین شرابطی ک من گفتم میارید یا نه به تک اکتفا میکنید تا بلکه شرایط بعدع ۱۰سال درست شه.چ کنیم بچه تنهایی افسرده و اینا نشه چ کارهایی براش بکنیم چ کلاسایی بره ممنون

من در بهترین شرایط مالی و حوصله و آگاهی ، تک فرزندی رو انتخاب میکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فکر میکنی شرایطت خوب میشه بیار همین الان

به آرزوم رسیدم خدایا مرسیییی💜 من خانم خستگی ناپذیر هستم من برای همه ی خواسته هام تلاش می کنم✍️ .خدایا خودت کاری کن به همه خواسته هام برسم

من از وقتی دیدم یه تک فرزند خودکشی کرد دیگه میگم یا هیچی یا دوتا

به آرزوم رسیدم خدایا مرسیییی💜 من خانم خستگی ناپذیر هستم من برای همه ی خواسته هام تلاش می کنم✍️ .خدایا خودت کاری کن به همه خواسته هام برسم

والا من از دست خواهر و برادرام تو خونه آرامش نداشتم الانم کسی قرنی یبار ازم یه حالی نمیپرسه 

شرایط مالی هرجوری بود باز همون تک فرزندیو انتخاب میکردم پسر دو ساله و نیم دارم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
کی دیگه؟۱۳سالشه ماشالا.حتی بعدها هم نظرش عوض شه فرقی نداره.بلاخره بچگیشو جوری که دوست داشته گذرونده

این حرف از روی خودخواهی هست عزیزم وگرنه همین بچه بعدا بزرگ بشه چون یدونه ست تو مشکلات زودتر کمرش خم میشه میدونی چرا؟

چون تو پیری باید به شما برسه به همسرش برسه و احتمالا به پدر مادر همسرش بالاخره زندگیه دیگه 

ولی چندتا بچه باشن بهشون خیلی کمتر فشار میاد 

دوما وقتی بره تنها میشی همش چشم به در تا بیاد سر بزنهاگه چنتا باشن چندبار درهفته درخونه ت رو میزنن.   حوصله تدسر نمیره دورت و میکیرن نشاط خونه ت بیشتره