2777
2789
عنوان

نگرانم...

32 بازدید | 22 پست
من الان 4 هفتمه فکر کنم ولی هیچ علامتی از حاملگی ندارم فقط گاهی سینم تیر میکشه. این طبیعیه؟ 4شنبه نوبت دکتر دارم ولی فکرمو مشغول کرده
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۴ هفته یعنی تازه پریود رو تاخیر انداختی دیگه....طبیعیه، خیلی وقتا این موقع علامتی نیست، اغلب علامتا بخوان شروع شن تو هفته ۶ هست شروعش....
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
عزیییزم زوده واسه علایم حتی اولین سونو رو باید از اولین روز اخر پریود شش هفته بگذره بری که چیزی دیده شه زود بری چیزی نمیبینن کار میدن دستت مثل جاری من
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
وای اره افتابگردون من سر کارم میام نمیخوام به خاطر تهوع خونه نشین بشم
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
اره اگه دکتر بذاره هفته 8 میرم سونو که اعصابم داغون نشه. رز جاریت بیخود سقط کرد بچشو؟
اره مامان تپل زود رفت سونو مایع ازاد هم داشته فکر کردن خارج رحمه هی امپول زدن سقط شه یه هفته بعدش رفته سونو دیدن داخل رحم بود زود رفته دیده نشده با مایع اشتباه شده قلب تشکیل شده در اثر امپول ها دیگه نزده
حاملگیمون همزمان بود اگه سقط نمیشد اونم الان هفت ماهش بود طفلی ولی خوب من هی گفتم زوده صبر کن ذوق کرد زد خرابش کرد
2790
2778
2791
2779
2792