2821
2789

سلام.

خوب به حرفهام توجه کن.

خودم درگیرش هستم.

یک یری کار باید انجام بدی تا خوب بشی.

کمی درد داره اما تحمل کن.

برخلاف یایتها که نوشته دمپايي طبی بپوشید باید روی جای سفت را بری.

مقلا روی ریک و پا برهنه.

دردناکه   اما  اون خار لعنتی باید کنده بشه.

من توی یک جوراب را پر از نخود کردم و پوشیدم و باهاش راه رفتم اول درد بیشتر میشه اما دو روز بعد کم و کمتر میشه.

با پماد ویسکا هم چربش کن و همزمان کمپری گرم بگذار عالیه.

بعد از گرم کردن هم جوراب پشمی بپوش و بخواب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. خوب به حرفهام توجه کن. خودم درگیرش هستم. یک یری کار باید انجام بدی تا خوب بشی. کمی درد دار ...

مرسی گلم برای مامانم میخواستم دکترم رفتیم اما تاثیری نداشت، الان بهترین؟

پشت ماهیچه پا رو تا پاشنه با روغن زیتون ماساژ بدید بعد بشینید و پاهاتون و به سمت داخل بکشید یعنی پا صاف با کف دست کف پاتون و بگیرید و بکشید، یه خانومی میگفت مادرش از شدت خار پاشنه گریه میکرد با این روش خداروشکر خوب شد

سلام. خوب به حرفهام توجه کن. خودم درگیرش هستم. یک یری کار باید انجام بدی تا خوب بشی. کمی درد دار ...

یه سوال گلم اون نخودا رو که به پات بستی فقط یه بار انجام دادی؟

سلام عزیزم مادرتون خوب شدن؟ روش دوستمون رو انجام دادن؟

سلام گلم خوبین شما؟ 

به مامانم گفتم نه انجام ندادن، ولی از بستگان شنیدیم که ۲ سال کفی ژله ای گذاشتن دائم و خوب شدن و مامانمم داره انجام میده و دنبال یه دکتر خوب یا کیلینیک تو تهرانیم

سلام گلم خوبین شما؟  به مامانم گفتم نه انجام ندادن، ولی از بستگان شنیدیم که ۲ سال کفی ژله ای گ ...

بنطرم درمانش فقط با دمپایی مخصوصشه و اینکه یه توپ تنیس بزارن زیر پاشون با پاش حرکتش بدن و مدام با دست مخالف انگشتاشونو به سمت ساق پاشون بیارن دردداره ولی عالیه رو پاهم زیاد نمونن من اینقد دردناک بود که میلنگیدم ولی زود خوب شدم یه پام وحشتناک بزرگ بود

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792