2777
2789
عنوان

قرص ضد افسردگی

97 بازدید | 15 پست

سلام وقت بخیر.از لحاظ روحی حدودا یک هفته هست شدیداً تحت فشارم.نمیتونم گریه هامو کنترل کنم با هرکس حرف میزنم اشک تو چشامه.ی قرص بی ضرر ک ی خورده حال ادمو مساعد تر کنه ی خوشحالی ریز بده سراغ دارین؟نمیتونم دکتر برم فعلا

اخه خیلی وقت پیشا ی دوستی داشتم دکتر رفته بود بهش ی قرص داده بود روزی یک چهارم بخوره بهش میگفت قرص خوشحالی وقتی میخورد حالش بهتر میشد.الان باهم ارتباط نداریم ک اسمشو بپرسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخور . وابستگی میاره . شادی رو تو درون خودت ایجاد کن . هرچی که شده هر اتفاقی افتاده اصلا برات مهم نباشه . شده بشین گریه کن تا خالی شی ولی سراغ این قرص ها نرو . یه قسمت سریال خنده دار ببین . برو بیرون با بقیه حرف بزن . مطمئن باش نهایت تا یک ماه دیگه حالت خیلیییی بهتر میشه

نخور . وابستگی میاره . شادی رو تو درون خودت ایجاد کن . هرچی که شده هر اتفاقی افتاده اصلا برات مهم نب ...

همیشه همین کارو میکردم ولی الان دارم ذره ذره میمیرم((:

می خوای مشکلتو به من بگی ؟؟؟ شاید تونستم راهنماییت کنم  باور کن به خاطر خودت می گم . چند سالته ...

۱۸.۴/۵ سال با یکی بودم.برگشت گفت دلم ازت سیاه شده دیگه همه چی تموم شد.منم هیچی نگفتم نخاستم فک کنه آویزونشم(:

می خوای مشکلتو به من بگی ؟؟؟ شاید تونستم راهنماییت کنم  باور کن به خاطر خودت می گم . چند سالته ...

۱۸ سالمه ۴/۵ سال با یکی بودم(از همون بچگی((: ) 

بخشی از وجودم و عضوی از خانوادم شده بود..

۱۸.۴/۵ سال با یکی بودم.برگشت گفت دلم ازت سیاه شده دیگه همه چی تموم شد.منم هیچی نگفتم نخاستم فک کنه آ ...

درک می کنم . ولی دنیا همینه همه آدما یه روزی میرن . باور کن کسی که بخواد بمونه تا اخرششش بدون هیچ بهانه ای می مونه . 

پس غصه نخور . بعدشم از ۱۴سالگی وارد رابطه شدی و شناختت نسبت به دنیای اطرافت طبیعتاً خیلی کمتر بوده . ولی از رفتن آدما غصه نخور . هر کی رفت به سلامت ‌ 

۱۸ سالمه ۴/۵ سال با یکی بودم(از همون بچگی((: )  بخشی از وجودم و عضوی از خانوادم شده بود..

ببین خیلیییی خوب درکت می کنم ‌‌. ولی خب چرا نمی پرسی مشکلش چی بوده که رفته . شاید یه دغدغه ای داشته شاید مشکلی داشته . 

گاهی وقتا آدم باید غرورشو برای کسی که دوستش داره بشکنه . البته نه دیگه هزار بارا . ولی اگر خیلییی دوستش داری یه بار تلاشتو کن اگر جواب رد شنیدی برای همیشه فراموشش کن

ببین خیلیییی خوب درکت می کنم ‌‌. ولی خب چرا نمی پرسی مشکلش چی بوده که رفته . شاید یه دغدغه ای داشته ...

میگه بهم گیر الکی میدی

میگم مشروب نخور سیگار نکش با رفیق بد نگرد تو دانشگاه با دخترا گرم نگیر((=

میگه بهم گیر الکی میدی میگم مشروب نخور سیگار نکش با رفیق بد نگرد تو دانشگاه با دخترا گرم نگیر((=

خب عزیزم هرکس ملاک های خودشو داره دیگه . شما دوست نداشتی پارتنرت سیگار بکشه و مشروب بخوره . اونم باید به نظرت احترام بذاره ولی خب مشروبشو به شما ترجیح داده . به نظرت کسی که اینجوریه ارزش ناراحتی داره؟