2777
2789
عنوان

سقط ۶قلو

| مشاهده متن کامل بحث + 2761 بازدید | 60 پست
امیدوارم موقع جون دادن با تک تک ذرات بدنشون جون بدن

وای این دکترها دیگه خیلی حق به گردنشونه 

من کلی مدت بعد از کورتاژ دیواره رحمم نازک شده بود 

تخمک گذاریم بهم ریخته بود‌

خیلی اذیت شدم تا برگشتم به حالت قبلم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا فعلا نمیارم ولش کن من هروقت بخوام میتونم بارداربشم

عزیزم … بهترین ها برات رقم بخوره الهی…

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
وای این دکترها دیگه خیلی حق به گردنشونه  من کلی مدت بعد از کورتاژ دیواره رحمم نازک شده بود&nbs ...

من کورتاژ نکردم ۱۲ساعت درد کشیدم ولی دردش از زایمان بشدت بیشتر بود بعدشم زایمان کردم راحت شدم

اگه میدونین شکمم کی جمع میشه؟یااینکه خون ریزیم باید چجوری باشه؟یااینکه چ کاری کنم بهتره.راهنماییم کن ...

شما طبیعی سقط داشتید و‌کلا زایمان اولتون هم طبیعی بوده 

من سزارین بودم و سقطم کورتاژ … اطلاعاتی ندارم 

ولی قاعدتا الان استراحت کن خم و راست نشو … حداقل یکماه استراحت نسبی داشته باش 

گرمی بخور تا اکی بشی 

من کورتاژ نکردم ۱۲ساعت درد کشیدم ولی دردش از زایمان بشدت بیشتر بود بعدشم زایمان کردم راحت شدم

اره دیگه همیشه می گن سقط بدتره

استراحتم پیش مادرمم فقط سرم درد میکنه

احتمالا کم خون شدی 

و البته تغییرات هورمونی بعد از سقط مزخرفه 

یهو هورمونها افت می کنه ادم خیلی اذیت میشه بعد از زایمان و تولد فرزند اینجوری نیست اما بعد سقط اینجوره

حالا اون دکتر کم عقل کی بوده؟

شما غصه نخور...به خاطر حماقتش اونقدر جواب پس بده که نگو

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
فکر میکنی بادل خوش سقط کردم؟انشالله هیچکس جای من نباشه

اخییی خیلی دنبالت گشتم ببینم چه کردی

۶قلوها ب کجا رسیدن

به هر حال انشالله تنتون سالم باشه و زندگی ب کام

واقعا تجربه خیلی سختی بود

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
۴تاشو ریداکت کردم ولی خب دیگه....

منم با ای وی آف چعارقلو شد دوتا رو 18و 19 هفته ریداکت کردم 26 هفته هم کیسه ابم پاره شد و نموندن

28 دی ماه چهارقلوهام رو 26 هفته از دست دادم برام دعا کنید مادر بشم وگرنه آرزوی مرگ از خدا دارم این چندمین بار بود که شکست خوردم 

بی نهایت با نظرت موافقم این دکترا ددمو بیچاره میکنن من سه قلو باردار بودم دوتا ریداکت کردم سومی هیدروسفال دنیا اومد من اصلا نباید دست بهشون میزدم خدا قهرش گرف کاش خدا برآم تصمیم می‌گرفت چیکار کنم اگه بودن سه تا اگر نبودن هیچ کدام 

فقط خداااااا