2777
2789
عنوان

تینیجرها بیایین😳😱

480 بازدید | 31 پست

من خودم تینیجرم

میخوام یه پیج تینیجر پسند بزنم بیشتر مخاطبینم تینیجرها باشن یه چی شبیه بلاگری 

دقیقا نمیدونم راجب چیا پست بذارم که واسه این قشر جذاب باشه

شماها چیا دوست دارین ببینید و چیا واستون جذابه؟ 

و از کدوم اپ‌ها بیشتر استفاده می‌کنید؟ اینستا یا چیز دیگه‌ای؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روبیکا ، منم پیج تینیجری دارم

به روبیکا حس خوبی ندارم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
Just youtube

بالا بردن چنل توش سخته 

حس می‌کنم مخاطبین اینستا بهتر باشه

انگیزشی بزن 

دارک اکادمیا و لایت اکادمیا قشنگه 

اگه قراره بلاکری باشه پس روزمرگی های تینیجری دیگه

کافه ، کتاب ، لوارم تحریر  انیمه کیپاپ و دنس و چیزای اینجوری

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
میشه یکی به من بگه تینیجر چیه؟

به افراد 13 تا 19 سال میگن 

انگیزشی بزن  دارک اکادمیا و لایت اکادمیا قشنگه  اگه قراره بلاکری باشه پس روزمرگی های تین ...

این اکادمیا که گفتی چی هستن دقیقا 😅

اپی که 99 درصدش تینیجرن پینترسته. سمت روبیکا نرو توروخدا    

دقیقا 

چقدرم فضاش خوبه فقط تو کامنتای ایرانی گاهی دعواست 😂

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
این اکادمیا که گفتی چی هستن دقیقا 😅

استایله

تم ازش در میارن