2777
2789
عنوان

پودر گین آپ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3558 بازدید | 23 پست
تاثیری داشته؟؟

من مکمل ورزشیش و میخورم 

برای دریافت کربو پروتئین روزانه خوبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

از داروخانه . ۱۴۰ تومن

اون برای شما جواب نمیده

دختر من سه سالشه بهش اینو میدم

اونی که برای بزرگسالانه فرق داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قیمت کردم ۹۰۰تومن😐عکسشو میزاری

بلد نیستم لینک بزارم ولی عکس  دو تا بچه یکی دختر و یکی پسر روش هست  و زرد رنگه .

بزرگترش ۸۰۰ و خورده ای بود . 

اونی که من گرفتم اندازه قوطی شیر خشکه

جهان اولی بودنتون یجوریه که ادم دلش میخواد جهان صدمی باشه☠️ خدایا تو نور قلب منی❤️✨️

اون برای شما جواب نمیده دختر من سه سالشه بهش اینو میدم اونی که برای بزرگسالانه فرق داره

😥

امیدوارم جواب بده . روش نوشته برای ۱۴ سال به بالا ۳ پیمانه...

جهان اولی بودنتون یجوریه که ادم دلش میخواد جهان صدمی باشه☠️ خدایا تو نور قلب منی❤️✨️

😥 امیدوارم جواب بده . روش نوشته برای ۱۴ سال به بالا ۳ پیمانه...

دختر من سه سالشه روزی یک پیمانه

ولی چون پیمانه ش بزرگه

من دو قسمت میکنم

دو وعده میدم بهش

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دختر من سه سالشه روزی یک پیمانه ولی چون پیمانه ش بزرگه من دو قسمت میکنم دو وعده میدم بهش

ممنون🙏♥️