2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق؟؟

270 بازدید | 21 پست

من می‌خوام طلاق بگیرم ولی شوهرم نمیاد واسه توافقی

من هیچی هم ازش نمی‌خوام با اینکه نه پشتوانه دارم نه خانواده خوبی فقط میخوام هرچی که تا الان سرم اومده فراموش کنم 💔 شوهرم هم اعتیاد داره هم دست بزن هم نه خرجمو میده کاملا بی مسولیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تاپیک آخرمو جواب بدین

ببخشید اسی 

منم مشکل زیاد دارم کسی نبست کمکم کنه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

عزیزم...تصمیم خوبی گرفتی خودتو راحت کنی.

وکیل بگیر .برای کتک هاش باید میرفتی پزشکی قانونی.معتادم هست.راحت میتونی جدا شی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

زندگی بعد طلاق همچنان جریان داره فقط اوایلش ممکنه کلی حس بد رو تجربه کنی(مثلا خاطرات خوبتون هی یادت بیاد) ممکنه چون اون استقلال قبل رو نداری تحت فشار قرار بگیری(اگه باخانوادت زندگی کنی) اگه از نظر مالی هم پشتوانه ای نداشته باشی یا سرکار نری خیلی خیلی اذیت میشی

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
زندگی بعد طلاق همچنان جریان داره فقط اوایلش ممکنه کلی حس بد رو تجربه کنی(مثلا خاطرات خوبتون هی یادت ...

بخدا مشکل پول نیست از نظر پولی ازپس خودم برمیام از رفت آمد دادگاه بدم میاد نگاه سنگین دیگران

بخدا مشکل پول نیست از نظر پولی ازپس خودم برمیام از رفت آمد دادگاه بدم میاد نگاه سنگین دیگران

دادگاه که سختیش اجتناب ناپذیره و وقتی تصمیم طلاق میگیری باید سختی هاش رو هم بپذیری(حتی تو طلاق توافقی)

بابت نگاه دیگران هم که اره ولی اگه خودت خیلی رعایت کنی اونم زیاد نیست 

یرای مثال  دوست مامانمو شوهرش بعضی شبا میان خونمون من هر دوسه بار درمیون میرم پیششون  زنه هم  هربار منو میبینه میگه تروخدا بیاین خونم و فلان 

من خودم به چند علت نمیرم  نه خونشون نه وقتی اونا میان خونمون (اولابه نظرم سبک بازیه برم پیش زنو شوهرا بشینم دوما نمیخوام اون نگاهه که فلانی میخواد شوهرمو گول بزنه، باشه  سوما یوقتم اون مرده بخواد یه نگاه بد. بهم داشته باشه ) 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage