2777
2789
عنوان

چمه؟😐

80 بازدید | 5 پست

همین چند دقیقه پیش نشسته بودم روی زمین سرمو خم کردم داخل کمدو ببینم یهو داخل سرم مثل ی رگ گرفت و درد گرفت 

یا وقتی یه طرف دراز میکشم بعد میخوام برگردم ی طرف دیگه دوباره سرم اینحوری میشه

استرس داری ؟ جدید دغدغه فکری داری ؟ 

اگه نه ی دکتر برو حتما و اینکه سرتو اصلا یهو برنگردون یا مدت طولانی خم نکن 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

هر چی هست اگه طولانی برو دکتر

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس داری ؟ جدید دغدغه فکری داری ؟  اگه نه ی دکتر برو حتما و اینکه سرتو اصلا یهو برنگردون یا ...

نه حالت عادی هستم یهو اینجوری میشه بعد نمیتونم سرمو تکون بدم تا خوب شه 

باشع مرسیی:)

نه حالت عادی هستم یهو اینجوری میشه بعد نمیتونم سرمو تکون بدم تا خوب شه  باشع مرسیی:)

اره گلی ی چکاب بشی ک ضرر نداره

ان شاالله بحق امام حسینم همه سالم باشند شما هم همینطور 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚